Kayseri Erciyes'te Gerçekleşecek Diplomatik Kayak Yarışı'na İlgiler Artıyor

Kayseri Erciyes'te bu yıl da geleneksel Diplomatik Kayak Yarışı düzenlenecek. Etkinlik, Slovenya Büyükelçiliği'nin sekreterya görevini üstlenmesiyle daha da önem kazandı. Organizasyon, kış turizmi iş birlikleri açısından dikkat çekiyor ve diplomatları bir araya getiriyor.

Kayseri Erciyes'te Gerçekleşecek Diplomatik Kayak Yarışı'na İlgiler Artıyor

Kayseri'nin önemli dağ turizmi merkezi Erciyes, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Diplomatik Kayak Yarışı'na ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu yıl etkinliğin sekreterya görevini Slovenya Büyükelçiliği üstlenirken, geçtiğimiz yıllarda bu görevi Çek Cumhuriyeti yürütüyordu. Organizasyonun hazırlanması için yapılan toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, Genel Müdür Zafer Akşehirlioğlu ve Slovenya'nın Ankara Büyükelçisi Gorazd Renelj ile Norveç Büyükelçisi Andreas Gaardner katıldı. Toplantıda, organizasyonun detayları ve kış turizmine yönelik iş birlikleri ele alındı. Bu prestijli etkinlik, Erciyes'in uluslararası alanda tanınan bir kayak merkezi olmasına katkı sağlayacak.
Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın liderliğinde, dünya çapında tanınan bir destinasyon haline geldi. Türkiye’de "Dünyanın En İyi 25 Kayak Merkezi" listesine girmeyi başaran tek yer olan Erciyes, kış turizmi ve sportif organizasyonlar açısından önemli bir cazibe merkezi olarak varlığını sürdürüyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin