Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde gerçekleştirilen tiyatro oyunu, Kayseri Valiliği'nin destekleri ve Melikgazi Belediyesi'nin iş birliğiyle sahneye konuldu. 'Gençliğe Açılan Pencerenin Perde Arkası' adlı oyun, Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda sergilendi ve izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Programa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Melikgazi Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Talas Kaymakamı İlyas Memiş, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya gibi önemli isimler katıldı.
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, gençlerin sosyal ve kültürel alanda gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla Mektep Melikgazi'yi hayata geçirdiklerini ifade etti. Başkan Palancıoğlu, "Gençlerimizi ve onları eğiten öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bu projenin hayata geçişi, kıymetli Valimizin destekleriyle gerçekleşti. Mektep Melikgazi, yalnızca bir başlangıç. Diğer belediyelere de örnek olacağına inanıyorum" dedi.
Melikgazi Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, gençlerin yeteneklerini en iyi şekilde sergilediğini belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise, Mektep Melikgazi'nin ortaya koyduğu iradenin çok değerli olduğunu vurguladı. Çiçek, "Bu tür projeler hayallerimizi gerçekleştirmemize yardımcı oluyor. Palancıoğlu Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Palancıoğlu, tiyatronun daha fazla seyirciyle buluşması için oyunun birkaç kez daha sahne alacağını duyurarak tüm vatandaşları davet etti.
