Kayseri'de 2500 Polisin Katılımıyla Yapılan Tarihi Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleşti.

Kayseri'de sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda 2500 polis görev aldı. 263 adrese yapılan operasyonda uyuşturucu satıcıları hedef alındı.

Kayseri'de 2500 Polisin Katılımıyla Yapılan Tarihi Uyuşturucu Operasyonu Gerçekleşti.
Kayseri'de sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda 2500 polis görev aldı. 263 adrese yapılan operasyonda uyuşturucu satıcıları hedef alındı.

Kayseri'de sabah saatlerinde gerçekleştirilen bu önemli operasyon, Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu olarak kayıtlara geçti. Operasyona 2500 polis, 1 helikopter ve 4 dron ile katıldı. Hedef alınan 282 kişi için 263 adrese baskın düzenlendi. Operasyon öncesinde Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ekiplerine seslenerek, "Bugün Kayseri’nin huzuru, asayişi ve güvenliği açısından tarihi bir gün" dedi. Vali Çiçek, çocukların zehirlenmemesi için mücadele ettiklerini ve uyuşturucu tacirlerine karşı kararlı bir duruş sergilediklerini belirtti. Ayrıca, şehre zehir sokmak isteyenlere karşı yapılan bu operasyonun önemine vurgu yaptı.

İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, operasyonla ilgili olarak, "Yaklaşık 1 sene önce Şehit İbrahim Birol'un naaşının başında bir söz verdik; bu şehirde uyuşturucu sattırmayacağız. Çocuklarımızı bunların zehirlemesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz" dedi. Aydın, bugüne kadar verdikleri sözlerde durduklarını ve operasyonun başarıyla tamamlanacağını umduklarını ifade etti. Ayrıca, destek veren tüm yetkililere teşekkür etti. Bu operasyonun, Kayseri için hayırlara vesile olmasını diledi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin