Kayseri'de İnşaatta İntihar: 28 Yaşındaki Genç Hayatına Son Verdi

Kayseri'nin Ziya Gökalp mahallesindeki inşaatın 10. katında 28 yaşındaki Y.Y. tişörtü ile kendisini asarak intihar etti. Olayı gören inşaat işçileri durumu hemen yetkililere bildirdi.

Kayseri'de İnşaatta İntihar: 28 Yaşındaki Genç Hayatına Son Verdi


Edinilen bilgilere göre, Y.Y.'nin cansız bedeni inşaat işçileri tarafından bulundu. Olayın ardından, 112 Acil Servis ve 155 Polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerin ardından Y.Y.'nin cansız bedeni, otopsi işlemleri için Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.



Olayla ilgili polis ekipleri incelemelerini sürdürüyor. Y.Y.'nin intihar sebebi henüz belirlenemedi. Olayın detayları ve Y.Y.'nin geçmişi hakkında daha fazla bilgiye ulaşılamadı. Bu tür trajik olayların, toplumda ruhsal sağlık konusunun önemini bir kez daha gündeme getirdiği ifade ediliyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin