Kayseri'nin Erenköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Hayrullah E. (61) ve oğlu F.A.E. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.A.E., babasını bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayın ardından sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Hayrullah E.'ye müdahale ederek Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk etti. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden Hayrullah E.'nin cenazesi, Hulusi Akar Cami'de ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Olayın ardından polis, şüpheli F.A.E.'yi tespit ederek Kocasinan ilçesinde bir işletmenin çatısında yakaladı. Gözaltına alınan F.A.E. ile ilgili soruşturma başlatıldı ve olayın detayları araştırılıyor.