Kayserispor’un başkanı Ali Çamlı, Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan takımın yeni sezonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Ayten Öztürk Ünal ile birlikte İhlas Haber Ajansı'na konuşan Çamlı, bu sezonun Kayserispor için büyük bir fırsat olacağını ifade etti. Ünal, "Hayırlı olsun, sıkı bir hazırlık sürecindeyiz" dedi.
Kadın Yönetici Vurgusu
Ayten Öztürk Ünal, kadınların spor dünyasında daha fazla yer alması gerektiğini belirtti. Kadınların sayısının artmasıyla birlikte ortamların daha sakin ve yumuşak olacağına inandığını dile getiren Ünal, bu durumun tüm sektörler için geçerli olduğunu vurguladı. Çamlı ise Ünal’a teşekkür ederek, "Kadın eli her zaman değerlidir" ifadesini kullandı.
1. Lig'in Zorluğu
Ali Çamlı, Trendyol 1. Lig’in Süper Lig’den daha zor olduğunu belirtti. Süper Lig’de düşme tehlikesi olan takımların bulunduğunu, 1. Lig’de ise bu durumun daha karmaşık hale geldiğini söyledi. "Kayserispor’u tekrar Süper Lig’e taşımak için buradayız" diyerek, takımın başarısı için çalışacaklarını yineledi. Çamlı, "Futbol birleştiricidir, sevgi dolu bir ortam yaratmalıyız" dedi.
Tribünler İçin Projeler
Ali Çamlı, stadyum tribünlerinin dolması için çeşitli projeler geliştireceklerini de ifade etti. "Kadınları ve çocukları maça getirmek için gerekli desteği vereceğiz" diyen Çamlı, insanların stadyumlarda stres atması gerektiğini vurguladı. Kayserispor’un, Kayseri şehrinin en önemli markası olduğunu hatırlatarak, takımın doğru yerde olması için çaba harcadıklarını belirtti.