Kemaliye ilçesinde, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir futbol müsabakası düzenlendi. Bu etkinlik, Kemaliye Kaymakamlığı'nın katkılarıyla, Kemaliye İlçe Emniyet Amirliği ve Kemaliye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirildi. Müsabakada, emniyet personeli ile Hacı Ali Akın Meslek Yüksekokulu öğrencileri bir araya geldi.
Karşılaşma, dostluk ve dayanışma ruhunun ön planda tutulduğu bir atmosferde, fair-play anlayışıyla oynandı. Etkinlik, toplumun huzur ve güvenliği için görev yapan emniyet mensupları ile gençlerin aynı sahada buluşmasının önemine vurgu yaptı. Bu sayede birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği ifade edildi.
Müsabakanın sonunda kazananın dostluk olduğu belirtildi ve katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Yetkililer, Polis Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerin, toplum ile emniyet teşkilatı arasındaki bağı güçlendirmeye katkı sağladığını belirtti. Böylece, bu tür organizasyonların öneminin altı çizildi.
