Kıbrıs Otelleri ve Kıbrıs Tatili

Akdeniz'in en güzel ülkelerinin başında gelen Kıbrıs, tatil için ideal bir adrestir. İklimi, doğası ve tarihiyle vazgeçilmez bir tatil rotası olan Kıbrıs'ta unutulmaz tatil anıları biriktireceksiniz.

21 Ağustos 2017 Pazartesi, 13:57
Kıbrıs Otelleri ve Kıbrıs Tatili
-

Yavru vatan Kıbrıs ülkemize büyük bir benzerlik göstermesinin yanında aynı zamanda Avrupai özellikleriyle de dikkat çekmektedir. Kıbrıs'a Türkiye'den aktarmasız olarak uçuş yapmak mümkündür. Türkiye'den Kıbrıs'a uçuşlar maksimum 1,5 saat sürer. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Türk vatandaşlarından vize ya da pasaport istemiyor. Yalnızca nüfus kağıdınızla birlikte de ülkeye kolaylıkla giriş yapabiliyorsunuz. Bunlarla beraber Kıbrıs Otelleri size birçok konuda yardımcı oluyor. Genellikle tatil ve gezilecek yerler konusunda birçok avantajı size sunan Kıbrıs Otelleri oldukça tercih edilebilir.
 
Kıbrıs'a gittikten sonra ise ülkenin canlı havasıyla tanışabilirsiniz. Akdeniz ikliminin kendini net olarak hissettirdiği ülkede endemik canlı çeşitlerini de göreceksiniz. Adanın en kuzey bölgesi olan Karpaz'da yer alan Dipkarpaz Milli Parkı, adanın canlı çeşitliliği bakımından en zengin yeridir.
 
Kıbrıs turları ile ülkenin tadını çıkarmaya bakın. Tarihi yönden de oldukça derin bir geçmişe sahip olan Kıbrıs'ta geçmişten günümüze birçok farklı medeniyetler hüküm sürmüştür. Bu medeniyetlerin Kıbrıs'a kültürel bakımdan da katkıları büyük olmuştur. Kıbrıs turları ile ülkenin zenginliklerini keşfetmekten geri kalmayın. Bu yerler arasında; Büyük Han, Mevlevi Tekke Müzesi, Selimiye Camisi, Derviş Paşa Konağı, Girne Kapısı, Arasta Sokak, Venedik Sütunu, Girne Kalesi, St. Hilarion Kalesi, Bellapais Manastırı, Buffavento Kalesi, İkon Müzesi, Salamis Harabeleri, Lala Mustafa P. Cami, Othello Kulesi, St. Barnabas Manastırı, Namık Kemal Zindanı, Kertikli Hamamı, Kral Mezarları, Venedik Sarayı, Apostolos Andreas Manastırı, Kantara Kalesi, Ayia Trias Bazilikası, Kanakaria Kilisesi, Philon Kilisesi, İskele İkon Müzesi, Kral Mezarları, Vuni Kalesi, Güzelyurt Müzesi, Soli harabeleri, St. Mamas Manastırı ve Agia Napa bazılarıdır.
Kıbrıs turları ile Kıbrıs'ın tarihi yerlerini keşfedin. Kıbrıs otelleri de birbirinden güzel imkanları size sunacaktır. Eğlenceli ve kaliteli bir konaklama için tercihinizi Kıbrıs otellerinden yana kullanmalısınız. Uçaklı Kıbrıs paketleri ile tatilinizi en ekonomik şekilde satın alabilir, Kıbrıs'ta keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Akdeniz'in renkli ülkesi Kıbrıs'ta yapacağınız tatilden asla pişman olmazsınız.
 
Kaynak: https://www.tatildukkani.com/kibris-otelleri
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı