Kırklareli Lüleburgaz'da Kılıçdaroğlu, Elektrik Kesintisine Karşı Sandık Üzerinde Oturulmasını İstedi

Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'daki seçimlerde elektrik kesilmesi durumunda partililerinin sandıkların üzerine oturmasını talep etti. Kılıçdaroğlu, seçimlerin doğru bir şekilde yapılacağına dair kamuoyunda endişeler bulunduğunu belirtti.

Kırklareli Lüleburgaz'da Kılıçdaroğlu, Elektrik Kesintisine Karşı Sandık Üzerinde Oturulmasını İstedi
Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'daki seçimlerde elektrik kesilmesi durumunda partililerinin sandıkların üzerine oturmasını talep etti. Kılıçdaroğlu, seçimlerin doğru bir şekilde yapılacağına dair kamuoyunda endişeler bulunduğunu belirtti.
Google News'te Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesinde Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen "Büyük Trakya Mitingi"nde konuştu. Kılıçdaroğlu, seçim günü elektriklerin kesilmesi ihtimaline karşı partililerine, "Eğer elektrikler kesilirse ilk yapacağınız iş seçim sandığının üzerine oturmak olsun" dedi. Bu talebiyle, seçim güvenliğine dikkat çekti ve kamuoyundaki kaygıları dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, mitingde yaptığı konuşmada, Trakya’nın geçmişte büyük mücadeleler verdiğini vurgulayarak, "Herkesin kafasında bir kaygı var. Seçimler acaba doğru yapılacak mı? Seçime müdahale edilecek mi?" şeklinde endişeleri aktardı. Devlet bürokrasisine de seslenen Kılıçdaroğlu, “Ya adam gibi görevinizi yapın ya da bulunduğunuz yerden ayrılın,” diyerek, kamu görevlilerini iktidarın etkisinden uzak durmaya çağırdı.

Konuşmasında iktidarın oylarının düştüğüne dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Sahte anketler yayınlıyorlar. Ama halkın iradesini engelleyemeyecekler," ifadelerine yer verdi. Kılıçdaroğlu, CHP'nin Kuvay-ı Milliye ruhunu taşıdığını belirterek, toplumun aydınlık geleceği için mücadele edeceklerini ifade etti.

Partisinin sosyal yardımları artırma vaadinde bulunan Kılıçdaroğlu, emeklilerin haklarını savunacaklarını ve hiçbir ailenin gelirinin 720 TL’nin altında olmayacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, bu vaatlerle halkın güvenini kazanmayı hedefliyor. Kılıçdaroğlu, ayrıca 350 bin öğretmen adayının atama beklediğini ve öğretmen-öğrenci buluşmasını sağlama sözü verdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin