Kızkalesi Sahilinde Hareketli Dakikalar: Kavgaya Müdahale Eden Ekiplere Bıçak Çekti! Gözaltına Alındı

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı dünyaca ünlü turizm merkezi Kızkalesi sahilinde akşam saatlerinde tansiyon yükseldi.

Kızkalesi Sahilinde Hareketli Dakikalar: Kavgaya Müdahale Eden Ekiplere Bıçak Çekti! Gözaltına Alındı
Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı dünyaca ünlü turizm merkezi Kızkalesi sahilinde akşam saatlerinde tansiyon yükseldi.

Sahilde iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay yerine müdahale etmek için giden güvenlik güçlerine, şüphelilerden birinin bıçak çekmesi üzerine sahilde can pazarı yaşandı.

Tatilcilerin Gözü Önünde Bıçak Çekti!

Edinilen bilgilere göre; Kızkalesi sahil şeridinde henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi ve yumruklu kavgaya dönüşmesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi.

Olay yerine çok kısa sürede ulaşan ekipler, kavgayı ayırmak ve tarafları sakinleştirmek için müdahalede bulundu. Ancak iddiaya göre, gözü dönmüş şahıslardan biri cebinden çıkardığı bıçakla olaya müdahale eden ekiplerin üzerine yürüdü.

Arbede Yaşandı, Kıskıvrak Yakalandılar

Ekiplerin üzerine bıçakla yürüyen şahıs ve yanındakiler, güvenlik güçlerinin profesyonel müdahalesiyle durduruldu. Sahilde tatilcilerin korku dolu bakışları arasında yaşanan kısa süreli arbedenin ardından, bıçaklı saldırgan ve kavgaya karışan diğer şahıslar ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına Alındılar, Soruşturma Sürüyor

Sahildeki huzuru kaçıran ve görevli ekiplerin canına kasteden şüpheliler, kelepçelenerek gözaltına alındı ve işlemleri yapılmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, polis ekipleri sahilde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili başlatılan adli soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak: Mersin Haber

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin