KOBİ’lere E-ticaret Kolaylığı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesindeki 365 Oda/Borsa üyesi KOBİ’lerin e-ticaret hacmini artırmaya yönelik çalışmalarına pandemi döneminde daha da ağırlık verdi.

27 Ekim 2020 Salı, 16:51
KOBİ’lere E-ticaret Kolaylığı
-

TOBB öncülüğünde Vodafone Business işbirliğiyle oluşturulan E-Ticaret Hizmet Paketi ile KOBİ’lerin e-ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkânı sağlanacak.
Pandemi ile birlikte dijital dönüşümün hız kazanmasıyla şirketlerin ürettikleri ürünleri dijital ortama taşıyarak oluşturduğu satış ve pazarlama kanalları oldukça önemli hale geldi. Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği de bir dizi çalışma gerçekleştirdi. Özellikle e-ticaretin sunduğu fırsatlara yönelik birçok eğitim programı uygulandı. Bunun yanı sıra ilk defa e-ticaret yapacak işletmelerin pazar yerlerinde komisyonsuz satış yapabilmesine imkân tanıyan projeler hayata geçirildi. Bununla birlikte pazar yerlerindeki sisteme uyum sağlayamayan ancak işini dijital ortama taşıyarak kendi e-ticaret sistemini kurmak isteyen üyeler için de ‘’E-Ticaret Hizmet Paketi’’ tasarlandı. E-Ticaret Hizmet Paketi ile TOBB bünyesindeki 365 Oda/Borsa üyesi KOBİ’lere e-ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkânı sağlanacak. Vodafone Business işbirliğinde oluşturulan paket ile alan adı, hosting, e-mail, güvenlik, stok takibi, yedekleme, ödeme altyapıları, tüm yazılım özellikleri ve arama motoru optimizasyonları ile anahtar teslim e-ticaret sitesi kurulmakta ve KOBİ’lerin teknik ihtiyaçları ve dijital pazarlamayla ilgili soruları için de ücretsiz danışmanlık ve eğitim desteği veriliyor.
TİCARET DİJİTAL ORTAMDA
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, pandemi süreciyle birlikte ticari hayatın yeniden şekillendiğini, bu dönemde e-ticaretin önem kazandığını belirterek, ‘’Bu konuda Birliğimiz TOBB öncülüğünde üyelerimizin ticari gelişimine katkı sunmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Artık çağımız dijitalleşme çağı ve ticaret yapma şeklimiz e-ticarete doğru yöneliyor. Bununla ilgili gerek TOBB öncülüğünde gerekse Odamız çalışmaları kapsamında bilgilendirici faaliyetlerimiz devam ediyor.’’dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı