Kocaeli Başiskele'de Sonbahar Renkleri İle Doğa Turu Fırsatı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi, sonbahar mevsiminde doğa severler için görsel bir şölen sunuyor. İstanbul'a yakın konumuyla dikkat çeken bölge, ziyaretçilerine huzurlu bir doğa deneyimi sunuyor. Yuvacık Aytepe mevkisindeki ağaçlar, sonbaharın renkleriyle muhteşem bir manzara oluşturuyor.

Kocaeli Başiskele'de Sonbahar Renkleri İle Doğa Turu Fırsatı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi, doğa turizmi açısından önemli bir merkez olarak öne çıkıyor. Sonbaharın gelmesiyle birlikte, Samanlı Dağları'nın eteklerinde yer alan Yuvacık Aytepe, ziyaretçilerine sarı, turuncu ve kahverengi tonlarıyla dolu bir doğa manzarası sunuyor. İstanbul'a yaklaşık 2 saat mesafede bulunan bu bölge, şehir gürültüsünden uzaklaşmak isteyen doğa severler ve fotoğraf tutkunları için ideal bir nokta haline geldi. Ziyaretçiler, bu eşsiz manzarayı dron ile de görüntüleyerek anılarını ölümsüzleştirme fırsatı buluyor.

Doğanın Sessiz Güzelliği
Bölgeyi ziyaret edenlerin yorumları da oldukça olumlu. Emin Öztürk, Samanlı Dağları'nda sonbaharın tabiatın en güzel manzaralarını sunduğunu dile getirirken, yazın sıcaklarının ardından gelen serin havanın bölgeye ayrı bir güzellik kattığını belirtti. Öztürk, "Samanlı Dağları sonbaharda sadece renk değiştirmiyor, aynı zamanda sessiz ve derin bir güzelliğe bürünüyor. Bu manzara, izleyen herkese doğayı dinleme fırsatı sunuyor. Tüm doğa severleri bu renk cümbüşünü fotoğraflamaya ve orman yürüyüşleri yapmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin