Kocaeli'de Kocaelispor'un Kongresi Devam Ederken Delegeler Eleştirilerini Dile Getirdi

Kocaelispor'un olağan seçimli mali genel kurulu Kocaeli Kongre Merkezi'nde devam ederken, delegeler düşüncelerini ve eleştirilerini ifade etti. Taraftar derneği başkanı Enver Güler, değişim gerekliliğine vurgu yaparak, Kocaelispor'un gerçek sahiplerinin taraftarlar olduğunu belirtti.

Kocaeli'de Kocaelispor'un Kongresi Devam Ederken Delegeler Eleştirilerini Dile Getirdi
Kocaelispor'un olağan seçimli mali genel kurulu Kocaeli Kongre Merkezi'nde devam ederken, delegeler düşüncelerini ve eleştirilerini ifade etti. Taraftar derneği başkanı Enver Güler, değişim gerekliliğine vurgu yaparak, Kocaelispor'un gerçek sahiplerinin taraftarlar olduğunu belirtti.

Kocaelispor'un olağan seçimli mali genel kurulu, Kocaeli Kongre Merkezi'nde sürüyor. Kurulda, mali ve sportif faaliyet raporları okunarak denetim ve disiplin kurulu raporları değerlendirildi. Ardından söz alan delegeler, kulüp yönetimi ile ilgili düşüncelerini, eleştirilerini ve önerilerini dile getirdi. Taraftarlar adına konuşan Hodri Meydan Dernek Başkanı Enver Güler, kongrede sürekli aynı kişilerin yer aldığını vurgulayarak, değişim ihtiyacının şart olduğunu ifade etti. Güler, "Süper Lig'de ilk 10'da yer alan Kocaelispor'un kongresinde tüm koltuklarının dolması gerekiyordu. Ancak sadece konuşuluyor" dedi.

Güler, Kocaelispor'un menfaatlerini önceliklendirdiklerini belirterek, "Dernek olarak son bir haftadır ciddi görüşmeler yaptık. Kocaelispor'un geleceği için düşündüğümüz insanlarla görüştük. Pankart asmakla Kocaelisporlu olunmuyor. Bakkaldan aldığımız destek, diğer desteklerden daha kıymetli" şeklinde konuştu.

Ayrıca, "Takıma sahip çıktık. İlk 7 maçta 2 puan alan bir takımın arkasında durmak, her babayiğidin harcı değildir. Biz bu takımın ilk 10'da ligi tamamlamasında büyük pay sahibiyiz" ifadesini kullandı. Güler, mali tablonun taraftarlara şeffaf bir şekilde sunulmasını talep etti ve tüzük değişikliği gerektiğini belirtti. "Korkutucu bir takım olmak istiyoruz. Sayın başkan Avrupa için söz vermiştiniz. Bu sezon sonunda bunu görelim" dedi.

Kulübün eski müdürü İlker Uzel de yönetim kurulunda bazı isimlerin üye olmadığını ve bu nedenle listelerde yer alamayacaklarını açıkladı. Ardından mali tablonun oylamasına geçildi. Kongreye delegeler dışında taraftarların da katıldığı, oylama sonrasında salonun boşaltıldığı ifade edildi. 15 dakikalık aranın ardından sadece delegelerin oylamaya katılmak için salona alındığı belirtildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin