Kocaelispor, Trendyol Süper Lig 2026-2027 sezonu için hazırlıklarına Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam ediyor. Bugün, sabah antrenmanı öncesinde Tanguy Zoukrou ve Joseph Nonge, basın mensuplarına açıklamalar yaptı.
Tanguy Zoukrou'nun Transfer Süreci
23 yaşındaki Fransız stoper Zoukrou, transfer sürecinin başlangıçta uzadığını fakat zamanla hızlandığını belirtti. "Burada olmayı ben istedim. Kulübün de isteği vardı," diyen Zoukrou, aynı zamanda takım arkadaşlarıyla tanışmaya başladığını ve Fransız oyuncuların kendisine yardımcı olduğunu ifade etti. Süper Lig’in sert bir lig olduğunu vurgulayan Zoukrou, "Geçmişi olan büyük kulüpler var. Icardi gibi büyük isimlerin arasında olmak önemli" dedi.
Joseph Nonge'nin Görüşleri
Transfer sürecini değerlendiren Joseph Nonge, yeni takım arkadaşı Zoukrou'ya yönelik olumlu düşüncelerini paylaştı. "Dün aramıza katıldı. Adaptasyon süreci önemli, umarım birlikte güzel bir sezon geçiririz" ifadesini kullandı. Geçtiğimiz sezonla ilgili sorulara ise Nonge, "Geçen sezon geride kaldı. Geleceğe odaklanıyorum," yanıtını verdi.
İki oyuncu da kamp günlerinin yoğun ve verimli geçtiğini dile getirdi. Kocaelispor'un yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğü aktarılırken, takımın uyum sürecine de dikkat çekildi. Zoukrou ve Nonge, hem kişisel hem de takım olarak başarılı bir sezon için umutlu olduklarını vurguladı.