Koçak: 2021 Yılından Beklentimiz Yüksek

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 2021 yılından umutlu olduklarını belirterek, ‘’Zor bir yılı geride bırakıyoruz. 2020 yılı tüm dünyayı zorladı."

30 Aralık 2020 Çarşamba, 12:07
Koçak: 2021 Yılından Beklentimiz Yüksek
-

Koçak, "Başka ekonomi olmak üzere birçok alanda derin izler bıraktı. 2021 yılından beklentimiz yüksek. Üyelerimiz ve tüm iş dünyasına yeni yılın şans, bereket ve bolluk getirmesini temenni ederiz. ‘’dedi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, 2020 yılına damgasını vuran ve her alanda olduğu gibi ekonomi dünyasında da dengeleri bozan pandemi salgınının bir an önce son bulmasını ve tüm dünyanın normal bir sürece geçmesini umut ettiklerini söyledi. Salgınla beraber hemen her sektörün ciddi derecede yara aldığını ifade eden Koçak, ‘’Tarım ve gıda en az etkilenen sektör oldu hatta olumlu yönde etkilendiğini söyleyebiliriz. Ama bunu dışında pek çok alanda önemli sıkıntılar mevcut. Süreç bize şunu gösterdi ki artık biz daha kontrollü, dengeli ve daha planlı hareket etmek zorundayız. Bu zor dönemde gerek TOBB, gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde üyelerimizin bu zarardan en az hasarla etkilenmesi için önemli çalışmalar yürüttük. İş dünyamızdan gelen talepleri bakanlıklar ve kurumlar nezdinde iletmeye çalıştık ve takibini yaptık. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na iş dünyası adına teşekkür ediyoruz. Başkanımızın önderliğinde TOBB, ekonominin canlanması ve yaraların sarılması adına önemli girişimlerde bulundu. Bu yılın bir an evvel yanında getirdiği olumsuzluklarla beraber bitmesini ve 2021 yılının güzel başlamasını temenni ediyoruz.’’diye konuştu.

TARSUS OSB UMUDUMUZ

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini de yürüten Koçak, pandemi salgınına rağmen Tarsus OSB’de önemli ivme kazandıklarına dikkat çekerek, şunları söyledi: ‘’Bize bu olumsuz süreçte Tarsus OSB’de geldiğimiz nokta moral kaynağı oldu. Gerçekten önemli mesafe kat ettik. Pandemiye rağmen yatırımcı bize inandı biz de yatırımcıya güven verdik. Taleplerle büyüdük. Tarsus OSB bir birlikteliğin ve beraberliğin başarı hikayesi. Tarsus ve yöremizin ekonomi kaderini değiştirecek, makus talihini yenecek çok ama çok önemli bir proje. Aslında proje olmaktan da çıktı faaliyete geçti diyebiliriz. İlk ruhsatımızı verdik. Fabrikasını kurmak isteyen hiç beklemesin, vakit kaybetmesin, biz alt yapıyı yaparken fabrika inşaatları da beraberinde yürüyecek. Gerekli hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Hazırız. Bu yatırımlar hayata geçtiğinde ekonomi anlamında kentimizde güzel şeyler olacak. Herhangi bir aksilik olmazsa 2021 yılında fabrikaların bir bir yükseldiğini ve bacaların tüttüğünü görebileceğiz. Yeni yılın başta tüm dünyaya, ülkemize, bölgemize başta sağlık olmak üzere huzur, barış, birlik, beraberlik, bereket ve bolluk getirmesini diliyorum. Bu vesileyle tüm üyelerimizin, iş dünyamızın, kurum ve kuruluşlarımızın yeni yılını kutlar, 2021 yılının 2020’yi unutturacak bir sene olmasını dilerim.’’

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor