Nevşehir Meydanı'nda gerçekleşen konser, CHP birinci sıra adayı Bülent Tekiner'in gönüllü destekçileri tarafından organize edildi. Yağmur altında toplanan kalabalık, Kubat’ın türküleri eşliğinde coşkuyla eğlendi. Konseri düzenleyen grup, izleyicilerin ıslanmaması için yağmurluk dağıttı. Konser öncesi sahneye çıkan İstanbul Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, alana gelen kalabalığı selamlayarak, Bülent Tekiner'i desteklemek için orada bulunduğunu ifade etti.
Kubat'ın Unutulmaz Performansı
Sanatçı Kubat, yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalarak hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Konserin ilerleyen dakikalarında Bülent Tekiner de sahneye çıkarak Kubat’a çiçek takdim etti. Daha sonra, “Hepiniz hoş geldiniz. Burada konuşma yapmayacaktım ama Nevşehir burada. Tüm siyasi görüşlerden insanlar burada, biliyorum. Çok güzel bir pazartesiye uyanacağız, diyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.
Kubat, Nevşehir'de Yağmur Altında Konser Verdi
Nevşehir'de düzenlenen Kubat konseri, yağmura rağmen yoğun ilgi gördü. Sanatçının hayranları, yağmur altında müziğin tadını çıkardı.