Küçük Halime Yaşasın Diye… Erdemli Belediyesinden Anlamlı Destek

Mersin’in Erdemli ilçesinde 9 yaşındaki Halime GezerGevikler isimli lösemi hastası küçük kız için başlatılan, donör kan bağışı kampanyası geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleştirildi. 09.30 ile 18.00 saatleri arasında süren kampanyaya Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da kan bağışında bulunarak destek oldu.

19 Ocak 2018 Cuma, 15:16
Küçük Halime Yaşasın Diye… Erdemli Belediyesinden Anlamlı Destek
-

Erdemlili Halime Gezer Gevikler isimli 9 yaşındaki lösemi hastası vatandaş için dünya genelinde başlatılan kan bağışı kampanyası Erdemli Belediyesinin desteği ile Erdemli’de devam etti. Belediye tarafından başlatılan reklam kampanyasına binlerce vatandaşın da destek olduğu kaydedildi.
ERDEMLİ BU TÜR KAMPANYALARDA OLDUKÇA DUYARLI
Dünya çapında uygun donörün bulunamadığı küçük Halime için Kızılay ekiplerinin Erdemli Cumhuriyet Meydanında kan bağışı çadırı kurdu. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği çadırı ziyaret eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da kan bağışında bulunarak küçük Halime’ye destek oldu. Belediye çalışanlarının da destek olduğu kampanya hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayanBelediye Başkanı Tollu, insanlık adına çok önemli bir kampanya olduğunu söyledi. Toplumsal tüm projelerinin içerisinde Erdemli Belediyesinin her zaman olduğunu ve tüm olanakları seferber ettiklerini dile getiren Başkan Tollu, konuşmasında kendileri için önemli olanın vatandaşların sağlık ve huzuru olduğunu bu surette Halime Gezer Gevikler isimli vatandaşın sağlığına kavuşması için kampanya dâhilinde ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi. Kampanyaya destek veren tüm vatandaşlara da teşekkürlerini sunan Tollu, Erdemli’nin toplumsal birliktelik gerektiren bu tür önemli oluşumlarda başarılı olduğunu sözlerine ekledi. Lösemi hastası küçük Halime için uygun donörün bulunmasını umut ettiklerini ifade eden Tollu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“ Lösemi hastası Halime kızımızın tedavisi için belediyemiz, Kızılay ve diğer kurumlarla birlikte bir kampanya düzenledi. Sağ olsunlar, bu yağmurda yüzlerce vatandaşımız koşarak kan vermeye geldi. Bu konuda Erdemli halkına teşekkür ediyorum ve kızımıza acil şifalar diliyorum.”
UYGUN DONÖR BULUNAMAZSA DESTEK TALEBİMİZ DEVAM EDECEK
Başkan Tollu, açıklamalarının son bölümünde bu kampanya dâhilinde uygun donörün bulunamaması halinde, yılmadan kampanyayı sürdüreceklerini, küçük Halime’nin yaşaması için ellerinden gelen ne varsa fazlasıyla yapacaklarını beyan etti. Bu anlamda herkesin bu konuda hassasiyet göstermesi gerektiğini ifade eden Tollu, küçük Halime’ye ve diğer hastalara acil şifalar diledi. 
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”