Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, düzenlenen yemek etkinliğinde yaptığı konuşmada, camilerin birlik ve beraberliğin sembolü olduğuna vurgu yaptı. Başkan Çebi, "Bizi biz yapan değerlerin merkezinde her zaman birlik, beraberlik ve inanç olmuştur. Camiler, bu birliğin en güçlü sembolüdür" ifadelerini kullandı.
Cami İhtiyaçlarına Destek
Çebi, ilçelerindeki camilerin ihtiyaçlarının karşılanması, çevre düzenlemeleri ve temizlik konularında destek vermeye devam edeceklerini belirtti. "İyiliği ve kardeşliği yaşatan tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum. Görevinizde sağlık, başarı ve huzur diliyorum" dedi.
Gazze'ye Destek Mesajı
Ayrıca, konuşmasında Gazze'deki olaylara da dikkat çeken Çebi, "Bütün kalbimizle, gücümüzle ve dualarımızla Gazze'deki kardeşlerimizin yanındayız. Oradaki halk emperyalizm ve kapitalizmin kurbanı oluyor. Bunun unutulmaması gerekiyor" diye ekledi. Başkan, Gazze'deki halkın unutulmamasını ve bu konuda desteğin esirgenmemesi gerektiğini vurguladı.
