Kuşadası'nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başladı

Kuşadası Tenis Kulübü'nde düzenlenen Cumhuriyet Kupası, 29 tenisçinin katılımıyla başladı. Turnuva, Kuşadası'nın en iyi raketini belirleyecek ve salı günü final maçlarıyla sona erecek.

Kuşadası'nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başladı
Kuşadası’nda, Kadınlar Denizi Mahallesi'nde yer alan Kuşadası Tenis Kulübü, Cumhuriyet’in 102’nci yılına özel olarak ‘Cumhuriyet Kupası’ turnuvasına ev sahipliği yapıyor. Uluslararası standartlarda olan gece aydınlatmalı 4 tenis kortu ve 1 antrenman kortunun bulunduğu kulüpte, büyük erkekler ve kadınlar kategorisinde toplam 29 tenisçi mücadele ediyor. Bugün gerçekleştirilen ilk maçlar ise oldukça çekişmeli geçti.

Final Maçları ve Gösteriler
Kuşadası'nın en iyi erkek ve kadın raketini belirleyecek olan turnuva, salı günü oynanacak final maçlarıyla sona erecek. Turnuva sonrası kupa ve madalya töreninin ardından ana kortta bir vals gösterisi düzenlenecek. Kuşadası Belediyesi Tenis Kulübü Koordinatörü Bağdagül Şimşek, Cumhuriyet’in ilanının yıldönümü dolayısıyla düzenledikleri bu organizasyonun kendileri için büyük bir anlam taşıdığını ifade etti. Şimşek, tüm Kuşadalıları tenis kulübüne davet ederek, "Final maçlarının olduğu gün çok güzel gösterilerimiz de olacak" şeklinde konuştu.

Katılımcıların Düşünceleri
Turnuvaya katılan tenisçiler de heyecanlarını dile getirdi. Ali Rıza Uğur, "Öncelikle Kuşadası Tenis Kulübü’nü kentimize kazandıran Belediye Başkanımız Ömer Günel’e teşekkür ederim. Burası bizim hem spor yapmamıza hem de sosyalleşmemize imkan veren çok güzel bir tesis oldu. Cumhuriyet Kupası da bizlere ayrı bir heyecan ve coşku katıyor" ifadelerini kullandı. Uzun yıllardır tenis oynayan Işıl Temel ise, "Turnuvaya katıldığım için çok mutluyum. Aynı zamanda rakiplerimi eleyip böylesine anlamlı bir turnuvada kupayı da kazanmayı çok istiyorum" dedi.
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin