Kuşadası'nın Kadınlar Denizi Mahallesi'nde yer alan metruk bir binanın etrafındaki atıklar, vatandaşların duyduğu rahatsızlık üzerine Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Şehit Er Serkan Altınkaynak 1. Çıkmaz Sokak'ta yaşayan mahalle sakinleri, belediyeye yaptıkları ihbarda, metruk binanın çevresindeki atıkların bir an önce bertaraf edilmesini talep etti. Belediyenin bu talebe hızlı bir şekilde yanıt vermesi, bölgedeki halkın memnuniyetini artırdı.
Hızlı ve Özenli Çalışma
Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgeye gelerek atıkları kısa sürede bertaraf etti ve çevreye düzenli bir görünüm kazandırdı. Temizlik çalışmaları Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Hamza Kürkçü tarafından da takip edildi. Kürkçü, "Vatandaşımızın talebi bizim önceliğimizdir. Ekiplerimiz, kendilerine iletilen talepleri mümkün olan en kısa sürede değerlendirip, gerekli çalışmayı gerçekleştiriyor" şeklinde açıklamada bulundu.
Vatandaşlardan Teşekkür
Mahalle sakinleri, belediye ekiplerinin hızlı ve özenli çalışmasından memnun kaldıklarını dile getirdi. Temizlik çalışmalarının ardından çevrelerinin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade eden vatandaşlar, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e teşekkür etti. Bu tür hizmetlerin devam etmesini beklediklerini belirttiler.
Kaynak: Mersin Haber + IHA