Kuşluca Yörükleri, Erdemli Belediye Başkanı Tollu’nun Yanında

Erdemli Belediyesi, Kuşluca Mahallesine hizmet götürmeye devam ediyor. 2014 Büyükşehir Yasası ile mahalle sayısında artış olan Erdemli Belediyesi, ilçenin her noktasında aksaklığa mahal vermeden çalışmalarını sürdürüyor.

05 Aralık 2018 Çarşamba, 14:03
Kuşluca Yörükleri, Erdemli Belediye Başkanı Tollu’nun Yanında
-

Hizmetlerle ilgili açıklamada bulunan Kuşluca Mahalle Muhtarı Ahmet Dişlen, Yörükleri hizmetsiz bırakmadığı için Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ’ya teşekkür ederek, yanınızdayız mesajı verdi.
Çalışmalar esnasında alanda bulunan Mahalle Muhtarı Ahmet Dişlen, bin altı yüz rakımdaki Yörükleri unutmayan ve hizmetlerden mahrum bırakmayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ‘ya teşekkürlerini ileterek, destek için yanında olduklarını bildirdi. İlçede hizmetsiz hiçbir noktanın kalmadığını belirten Muhtar Dişlen, Belediye ekiplerine de teşekkür dileklerini iletti.
Erdemli Belediyesi, 2014 Büyükşehir Yasası sonrasında mevcut mahalle sayısındaki artışa rağmen, çalışmalarını aksaklığa mahal vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda asfalt yapımı, bakım ve onarımı gerçekleştirilen Kuşluca Mahallesinde, vatandaşların hizmetlerden oldukça memnun olduğu görüldü.
Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her mahallesinde alt yapıdan sosyal hayata kadar tüm eksiklikleri gidererek çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu açıklamasında ayrıca, “Erdemli’nin her noktasında hizmetlerimiz devam edecektir. Çalışma alanımızdaki genişlemeye rağmen ekiplerimiz, 7/24 hizmet üreterek vatandaşın rahatı için çalışmaktadır. İlçeyi modern bir şehir haline kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti