Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2014-2015 Akademik yılında ilk mezunlarını vererek 25 doktorun tıp hayatına adım atmasını sağladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2014-2015 Akademik yılında ilk mezunlarını vererek 25 doktorun tıp hayatına adım atmasını sağladı.
Google News'te Abone Ol

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tıp Fakültesi, 2007 yılında kurulduktan sonra 2014-2015 Akademik yılında ilk mezunlarını vermeye başladı. Bugün gerçekleştirilen mezuniyet töreninde, 25 doktor 6 yıllık eğitim süreçlerini tamamlayarak tıp hayatına adım attı. Tören, Dumlupınar Üniversitesi Bedesten alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. DPÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural, Tıp Fakültesi birincisi Dr. Andaç Karadeniz ve Rektör Prof. Dr. Remzi Gören’in yaptığı açılış konuşmalarıyla devam etti.
Törende, Tıp Fakültesi birincisi Dr. Andaç Karadeniz, Mezuniyet Kütüğü’ne adının yazılı olduğu plaketi çaktı. Ardından Vali Şerif Yılmaz, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve diğer protokol üyeleri, mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim etti. Mezuniyet töreninin sonunda, ilk mezunlar kep fırlatarak bu önemli anı coşkuyla kutladılar. Törene, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Alim Taş, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz ile Tıp Fakültesi öğretim görevlileri, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin