Kütahya Emet'te Meydana Gelen Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralandı

Kütahya'nın Emet ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü, olay yerinden kaçmayı tercih etti.

Kütahya Emet'te Meydana Gelen Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralandı
Kütahya'nın Emet ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü, olay yerinden kaçmayı tercih etti.

Kütahya'nın Emet ilçesinde, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, kaza Emet Bor İşletme Kavşağı'nda gerçekleşti. İ.G. isimli şahsın kullandığı 26 AED 301 plakalı otomobil, sürücüsü henüz belirlenemeyen başka bir araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 26 AED 301 plakalı araçta bulunan sürücü İ.G. ile yolcular F.G., M.E.B. ve N.B. yaralandı. Olayın ardından, çevredekilerin ihbarı üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde kaza mahalline intikal etti. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edildi.

Kazanın ardından, diğer aracın sürücüsünün olay yerinden kaçtığı belirtildi. Emet İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan sürücünün tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kazanın oluş şekli ve detayları hakkında daha fazla bilgi edinilmesi amacıyla, emniyet güçleri çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiği vurgulanıyor.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin