Kütahya Merkez'de 2026 Yılı İlk Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Kütahya Merkez'de düzenlenen toplantıda, Teknokent'in mevcut projeleri ve hedefleri ele alındı. Toplantıya Kütahya Dumlupınar Üniversitesi rektörü ve diğer önemli isimler katıldı.

Kütahya Merkez'de 2026 Yılı İlk Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Kütahya Merkez'de düzenlenen toplantıda, Teknokent'in mevcut projeleri ve hedefleri ele alındı. Toplantıya Kütahya Dumlupınar Üniversitesi rektörü ve diğer önemli isimler katıldı.
Google News'te Abone Ol

Kütahya Merkez'de gerçekleştirilen 2026 yılı ilk olağan yönetim kurulu toplantısı, Kütahya Tasarım Teknokent'in ev sahipliğinde yapıldı. Toplantı, Teknokent NG Toplantı Salonu'nda gerçekleşti ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Altıntaş Belediye Başkanı Hikmet Tunç gibi önemli isimler katılım sağladı.

Ayrıca, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Tunahan Ergin, Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Temsilcisi Mustafa Yenipazar, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi M. Selman Hatipoğlu, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Hasan Özyaşar ve DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Kahraman gibi isimler de toplantıya katıldı. Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Durmuş Özdemir de toplantıda yer aldı.

Toplantı sırasında, Kütahya Dumlupınar University Solar Car Team (DUSCART) Öğrenci Topluluğu üyeleri, Teknokent Girişim Ofisi (GO) ve Paylaşımlı Ofis (PO) alanlarını ziyaret ederek, Teknokent ekosistemi hakkında yerinde bilgiler edindi. Ayrıca girişimci firmalarla bir araya gelerek, iş birliklerine dair görüşmeler yaptı.

Toplantıda, Teknokent’in mevcut faaliyetleri, devam eden projeler, firma ekosisteminin gelişimi ve gelecek döneme yönelik stratejik hedefler üzerinde duruldu. Girişimci-üniversite iş birliklerinin güçlendirilmesine yönelik öneriler değerlendirildi.

Toplantının ardından ise yönetim kurulu üyeleri, açılışı yapılan Tekno Kafe Restoran’da firma yetkilileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Teknokent tarafından yapılan açıklamada, toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerine, paydaş kurum temsilcilerine, firma yetkililerine ve DPÜ DUSCART Öğrenci Topluluğu üyelerine katkıları ve ilgileri için teşekkür edildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin