Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Bölgede bulunan yağ dokularının katı halden sıvı hale getirilmesi adına ilk etapta bölgeye sıvı enjekte edilir. Sıvılaşmış olan yağ ise yine ayı yöntem ile yağ dışarı alınıyor.

21 Şubat 2023 Salı, 23:52
G: 21.02.2023 - 23:54
Liposuction Yöntemleri Nelerdir?
-

Bölgede bulunan yağ dokularının katı halden sıvı hale getirilmesi adına ilk etapta bölgeye sıvı enjekte edilir. Sıvılaşmış olan yağ ise yine ayı yöntem ile yağ dışarı alınıyor. Bu yöntem kişinin direkt olarak anestezi almış halde yapılıyor.

Yağ aldırma yöntemi olarak ifade edilmesinin nedeni direkt olarak yağın vücuttan uzaklaştırıldığı içindir. Günümüzde hem erkekler hem de kadınlar tarafından beğenilen bu yöntem birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Yaptıranlar ise olumlu yorumlarda bulunmaktadırlar.

Liposuction Nedir?

Bir tür yağ yakma tekniği olarak ifade edilen liposuction günümüzde bölgesel zayıflama isteyen kişilere uygulanıyor. Bir tür cerrahi operasyondur.  Özellikle kişi kilo verdiği halde bazı bölgelerdeki yağlar hale gözle görülür şekilde rahatsız eder. Birçok bölgesel zayıflama tekniği dahi yeterli olmadığı durumlarda yağ yakma ya da halk arasında “yağ aldırma” olarak ifade edilen liposuction tekniği uygulanıyor. Bu yöntem ile kişi özellikle rahatsız olduğu bölgedeki yağan direkt olarak tek seferde kurtulabiliyor.

Liposuction Hangi Durumlarda Yapılır?

İstenilen bölgeye yönelik olarak değişir. Örneğin; sezaryen göbeği dediğimiz bir göbeğe sahipseniz o zamana bu yöntem direkt olarak size uygu diyebiliriz. Çünkü karın germe tekniği uygun olmayabilir. Çünkü içte bulunan dikişler özellikle germe esnasında canınız ciddi manada yakabilir. Bu yüzden sizlere en uygun estetik yöntemi olan liposuction olarak ifade edebiliriz. Yağlarınız yanarken sizlerde bu bölgedeki sorundan kurtulmuş olacaksınız.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Lazer ile yapılan liposuction ve diğer klasik cerrahi yöntem ile yapılan yağ aldırma yöntemi olarak belirlenmektedir. Lazer ışınları yöntemleri ile Kişi tarafından yapılacak yöntem seçile bilinirken aynı zamanda da kişinin yaş ve bedenine en uygun yöntem doktorlar tarafından önerilir. Buna yönelik olarak liposuction fiyatları değişiyor.

Liposuction Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Sağlık geçmişi direkt olarak liposuction yaptıracak olan kişinin bakılmalıdır. Kişinin kullanmış olduğu ilaçlar, özellikle kronik hastalıklılar gibi birçok sorun çözülmesi adına kullanılan ilaçlar belirtilmelidir. Estetik operasyonu yapacak olan doktor bu tip konularda mutlaka bilgilendirme yapılmalıdır. Eğer cilt tipiniz hassas cilt tipi ise o zaman biraz daha dikkatli olmalısınız. Çünkü bu yöntem size uymayabilir. Bu yüzden cildinizin hassasiyetini yine doktorunuz ile paylaşmalısınız.
Operasyona karar verildiyse bu kez yapılması uygun olan özellikle yemek yememeniz gereken süre burada doktorunuz tarafından sizlere iletilecektir. Ciddi bir operasyon olmasa da bir cerrahi operasyon olduğundan dikkat gerektirir. Özellikle inatçı yağ kitlelerini eritmek yani sıvı hale getirmek oldukça zor ve dikkat gerektiren bir işlemdir.

Liposuction Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Beslenme konusuna dikkat edilmelidir. Özellikle bu tip estetik operasyonlar sonrasında kişilerin egzersiz yapmaların önerilmektedir. İyileşme süreci gerçekleşene kadar sıcak su cilde temas etmemeli ılık duş alınmalıdır. Doktorunuzun sizler için verdiği tavsiyeler de yine aynı oranla uymalısınız.
 
 

Liposuction Kimler Olmalı?

Özellikle tavsiye edilen kişinin doğal yollardan direkt olarak diyet yolu ile zayıflamasıdır. Ancak bazı durumlarda kişi özellikle bazı bölgelerinde bir türlü erimeyen yağ kitleleri ile mücadele etmek zorunda kalabilir. Örneğin; basen, gıdık, koldaki yağlar, göğüsteki fazla yağlar ya da erkeklerdeki göbekteki ağlar direkt bu yöntem ile alınıyor.
Özellikle ergenlik döneminin yeni bitmiş ola kişilere uygulanması doğru değildir. İleri yaştaki kişiler tarafından tercih edilmesinin nedeni genel olarak yağ kitlelerinden bir türlü kutulamamış olmasından kaynaklıdır. Kişi bu yağlardan kurtulmak adına son çare olarak bu yönteme başvurmaktadır.

Liposuction Fiyatları

Her klinik ve estetik merkezinde liposuction fiyatları değişecektir. Ancak özellikle fiyatları istemiş olduğunuz yöntem yine etkileyecektir. Liposuction fiyatları hastaneden hastaneye, uygulanan yöntemlere ve kullanılan malzemeler göre de değişmektedir.
https://www.ekremkeskin.com/liposuction/ bilgi için hemen tıklayın.
 
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti