Liseliler, balon futbolu oynadı

KAYSERİ - Kayseri Kılıçaslan Lisesi öğrencileri dünya genelinde popüler olan balon futbolunu okullarının çim sahasında oynadı

Liseliler, balon futbolu oynadı
KAYSERİ - Kayseri Kılıçaslan Lisesi öğrencileri dünya genelinde popüler olan balon futbolunu okullarının çim sahasında oynadı
Google News'te Abone Ol
KAYSERİ - Kayseri Kılıçaslan Lisesi öğrencileri dünya genelinde popüler olan balon futbolunu okullarının çim sahasında oynadı. Ders stresi atan öğrenciler kadar izleyenler de eğlenceli dakikalar geçirdi.

Kılıçaslanlı öğrenciler, son 2-3 yıldır dünyada popüler olan balon futboluyla tanıştı. Okulun çim sahasındaki mücadelede oyundan ve skordan daha çok akrobatik gösteriler dikkat çekti. Yaklaşık 12 kiloluk balonları giyinerek mücadele eden öğrenciler, gol atabilmek için çaba gösterirken bir yandan da ayakta kalmaya çalıştı. Müsabakalar, oynanan 4 maçın ardından sona erdi.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Akça, ilerleyen günlerde yeni bir turnuva daha düzenleyeceklerini dile getirdi.
CİHAN
Kaynak: Mersin Haber

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin