Manchester City 2 - 0 Galatasaray Maçının İlk Yarı Sonucu Açıklandı

Manchester City ile Galatasaray arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısı, 2-0’lık skorla sona erdi. İlk golü 11. dakikada Erling Haaland kaydederken, ikinci golü ise 29. dakikada Rayan Cherki attı. Maçta Galatasaray'ın kalecisi Uğurcan Çakır, önemli kurtarışlar yaptı.

Manchester City 2 - 0 Galatasaray Maçının İlk Yarı Sonucu Açıklandı
Manchester City ile Galatasaray arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısı, 2-0’lık skorla sona erdi. İlk golü 11. dakikada Erling Haaland kaydederken, ikinci golü ise 29. dakikada Rayan Cherki attı. Maçta Galatasaray'ın kalecisi Uğurcan Çakır, önemli kurtarışlar yaptı.
Google News'te Abone Ol

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında, 24. dakikada Bernardo Silva'nın pasında O'Reilly, uzak mesafeden kaleye doğru sert bir şut çekti. Ancak Galatasaray kalecisi Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.

26. dakikada, Galatasaray'ın oyuncusu Sallai’nin pasında, ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Victor Osimhen’in şutunda Manchester City kalecisi Gianluigi Donnarumma, iki hamlede topu kontrol etti.

29. dakikada ise sol taraftan Doku'nun pasında Rayan Cherki, ceza sahası sol çaprazında topla buluşarak yakın direğe vuruş yaptı ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Bu golle Manchester City, 2-0 öne geçti.

Maçın oynandığı stat Etihad Stadyumu olarak belirlendi. Maçta hakemlik görevini Alejandro Hernandez, Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo üstlendi. İlk yarıda Manchester City'nin kalecisi Gianluigi Donnarumma, defansta Matheus Nunes, Abdulkodir Khusanov, Nathan Ake ve Rayan Ait Nouri; orta sahada ise Bernardo Silva, Nico O'Reilly, Rayan Cherki, Omar Marmoush ve Jeremy Doku ile forvet oyuncusu Erling Haaland mücadele etti.

Galatasaray cephesinde ise kalecilik görevini Uğurcan Çakır üstlendi. Defansta Roland Sallai, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı ve Ismail Jakobs, orta sahada Mario Lemina, İlkay Gündoğan, Leroy Sane, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz ile forvet oyuncusu Victor Osimhen yer aldı. Galatasaray'ın yedek oyuncuları arasında Batuhan Şen, Günay Güvenç, Mauro Icardi ve Yunus Akgün de bulunuyor.

İlk yarıda Manchester City, 2-0'lık avantajla soyunma odasına gitti. Galatasaray, ikinci yarıda bu skoru düzeltmek için mücadele edecek.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin