Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında, Akhisar'da önemli bir operasyona imza attı. Bu operasyonda toplam 50 bin 512 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Söz konusu olayla bağlantılı olarak 3 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, jandarma birimleri, Akhisar'da M.D. adlı şahsın uyuşturucu madde satışı yaptığına dair ihbar aldı. Bu bilgi doğrultusunda, ekipler operasyon için hazırlıklara başladı ve M.U. ile bağlantılı olduğu belirlenen T.U. isimli şahısların kullandığı araçları takibe aldı.
Takip sırasında, şüpheli araçlarda gerçekleştirilen aramalarda, toplamda 50 bin 512 sentetik ecza hapı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
