Manisa Alaşehir Belediyesi, önümüzdeki hafta başlayacak Dünya Kupası'nda yer alacak A Milli Takım'a destek vermek için özel bir video hazırlayarak sosyal medya hesaplarında paylaştı. Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nun liderliğinde çekilen videoda, Belediye Başkanı ve belediye personeli top sektirerek milli takım için başarı dileklerini iletti.
Alaşehir Belediyesi hizmet binası önünde, park ve bahçelerde, zabıta birimlerinde ve ilçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen çekimlerde, belediyenin farklı kademelerindeki kadın ve erkek çalışanlar yer aldı. Topla yapılan gösterilerle renkli görüntülerin ortaya çıktığı videoda, milli takımın Dünya Kupası yolculuğuna destek mesajları verildi.
Hazırlanan video ile hem turnuvaya dikkat çekmeyi hem de Alaşehir’in milli takımın yanında olduğunu göstermeyi hedeflediklerini ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Önümüzdeki hafta başlayacak Dünya Kupası heyecanını ilçemizde de yaşatmak istedik. Belediyemizin tüm birimlerinde görev yapan çalışanlarımızla birlikte milli takımımıza destek olmak amacıyla bu farkındalık çalışmasını gerçekleştirdik. Türkiye’yi uluslararası arenada temsil edecek milli takımımıza başarılar diliyor, ülkemize büyük gururlar yaşatacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.
