Manisa Alaşehir'de Kahveciler Odası'nın Yeni Başkanı Umut Koç Seçildi

Manisa Alaşehir'de yapılan olağan genel kurulda Umut Koç, Kahveciler Esnaf Odası'nın yeni başkanı olarak seçildi. Seçimde 339 kayıtlı üyeden 245'i oy kullandı.

Manisa Alaşehir'de Kahveciler Odası'nın Yeni Başkanı Umut Koç Seçildi
Manisa Alaşehir'de yapılan olağan genel kurulda Umut Koç, Kahveciler Esnaf Odası'nın yeni başkanı olarak seçildi. Seçimde 339 kayıtlı üyeden 245'i oy kullandı.
Google News'te Abone Ol

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Ozan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen olağan genel kurulda, mevcut başkan Ali Arslan'ın aday olmadığı seçimde Umut Koç, Zeki Eler ve Mehmet Çakır başkanlık için yarıştı. Toplam 339 kayıtlı üyenin bulunduğu odada, genel kurula katılım oldukça yüksek oldu ve 245 üye oy kullandı. Yapılan seçim sonucunda, geçerli oyların 107'sini alan Umut Koç, Alaşehir Kahveciler Esnaf Odası'nın yeni başkanı olarak belirlendi. Diğer adaylardan Zeki Eler 87 oy alırken, Mehmet Çakır ise 51 oyda kaldı.

Seçimlerin ardından Umut Koç'un başkanlığında yeni yönetim kurulu, İbrahim Eroğlu, Ramazan Aydın, Selim Zeybek, İbrahim Süngü ve Raşit Aşar'dan oluştu. Ayrıca, denetim kurulu üyeliklerine Alpaslan Erdal, Rafet Aktaş ve Mehmet Boğa seçildi. Genel kurulun bitiminde kısa bir açıklama yapan Başkan Umut Koç, kendisine destek veren üyelere teşekkür etti. Koç, Alaşehir'deki kahveci esnafının sorunları ve talepleri için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin