Manisa Demirci'de Gerçekleşen Gezen Sinema Tırı Etkinliğinde Büyük Coşku Yaşandı

Manisa'nın Demirci ilçesinde düzenlenen Gezen Sinema Tırı etkinliği, iki gün boyunca ilçe halkına eğlenceli anlar sundu. Açık hava sinema gösterimleri ve konserler ile katılımcılar keyifli vakit geçirdi.

Manisa Demirci'de Gerçekleşen Gezen Sinema Tırı Etkinliğinde Büyük Coşku Yaşandı
Manisa'nın Demirci ilçesinde düzenlenen Gezen Sinema Tırı etkinliği, iki gün boyunca ilçe halkına eğlenceli anlar sundu. Açık hava sinema gösterimleri ve konserler ile katılımcılar keyifli vakit geçirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Gezen Sinema Tırı" projesinin son durağı, Manisa'nın Demirci ilçesi oldu. Demirci Belediyesi'nin Abdullah Akarsu Sosyal Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilen etkinlik, iki gün boyunca ilçe halkı ve üniversite öğrencilerini bir araya getirdi. Açık hava sinema gösterimlerinin yanı sıra, birçok konser ve sanat etkinliği de düzenlendi.

Halk Konseri ve Eğlenceli Anlar

Etkinliğin ilk gününde sahne alan "Gezen Ozanlar" grubu, meydanı dolduran kalabalığa Türk Halk Müziği’nin sevilen eserlerini ve popüler şarkıları seslendirdi. Demirci Kaymakamı Fatih Bayram ve Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, sahnedeki sanatçılara eşlik ederek etkinliğin coşkusuna katıldı. Gençlerin ve üniversite öğrencilerinin hareketli türküler eşliğinde dansları, etkinliğe katılanlar arasında şenlikli bir atmosfer oluşturdu.

Yıldızlar Altında Sinema Keyfi

Coşkulu konserin ardından, meydanda kurulan dev ekranda açık hava sinema gösterimi yapıldı. Serin yaz akşamında aileleriyle birlikte alanı dolduran Demircililer, yanlarında getirdikleri sandalyelerde sinemanın tadını çıkardı. İki gün boyunca büyük ilgi gören etkinliğe, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Demirci Meslek Yüksekokulu ve Eğitim Fakültesi öğrencileri de katılım gösterdi.

Etkinlikten Memnuniyet

Etkinliklerin ilçeye canlılık kattığını ifade eden ilçe sakinlerinden Muharrem Gümüş, "Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği sinema etkinliği, Demirci için çok güzel bir akşam oldu. Türkülerle şenlendik ve çocuklarımızla güzel anlar yaşadık. Bu etkinlik için bakanlığımıza ve belediyemize teşekkür ediyorum." dedi.

Üniversite Öğrencilerinin Eğlencesi

Etkinlikte eğlenen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi öğrencisi Hasan Uçur ise, "Bu etkinlik için çok teşekkür ediyoruz. Çok eğlenceli bir gün geçirdik, hep birlikte eğlenmek harika bir moral oldu." şeklinde konuştu.

İki gün süren etkinlik programının ardından, Gezen Sinema Tırı ilçedeki kültür turunu yoğun katılımla tamamladı. Katılımcılar, etkinliğin sona ermesinin ardından memnun ayrıldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin