Manisa Yunusemre'de Özel Çocuklar Cumhuriyet Bayramı'nda Eğlendi

Manisa Yunusemre'de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde özel ihtiyaçlı bireyler, coşkuyla bayramı kutladı. Eğlenceli gösterilerle dolu etkinlikte mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Manisa Yunusemre'de Özel Çocuklar Cumhuriyet Bayramı'nda Eğlendi

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinlikte, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi'nden öğretmenlerin rehberliğinde eğitim gören özel ihtiyaçlı bireyler, hazırladıkları gösteri ile bayram coşkusunu paylaştı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Sağlık İşleri Müdürü Birsen Öcal ve Kültür İşleri Müdürü Yasemen Sarar, etkinliğe katılarak özel bireylerin mutluluğuna ortak oldular. Programda eğlenceli anlar yaşandı ve katılımcıların yüzlerindeki mutluluk dikkat çekti. Etkinlik, Kukla Çilli şovuyla sona erdi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin