Manisa'da Engelli Gençlerin Kolbastı Oyununa Vekiller Eşlik Etti

Manisa'da 19 Mayıs kutlamalarında engelli gençler, AK Parti ve CHP milletvekilleri ile kolbastı oynayarak renkli anlar yaşattı.

Manisa'da Engelli Gençlerin Kolbastı Oyununa Vekiller Eşlik Etti
Manisa'da 19 Mayıs kutlamalarında engelli gençler, AK Parti ve CHP milletvekilleri ile kolbastı oynayarak renkli anlar yaşattı.
Google News'te Abone Ol

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Tören, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman'ın çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından etkinlikler başladı.

Savaş Duman, konuşmasında bu tarihinin önemine vurgu yaparak, "Atatürk’ün bağımsızlık mücadelesi vermek üzere Samsun’a gitmesi, Türk milletinin özgürlüğünü kazanmasının başlangıcıdır" dedi. Gençlere hitap eden Duman, vatanın emanetçisi olarak gençlerin büyük sorumluluk taşıdığını belirtti ve hoşgörü içinde ülkenin geleceğine katkı sunmalarını istedi.

Duman’ın konuşmasının ardından, 75. Yıl Gençlik Merkezi Özel Öğrenciler Halk Oyunları Ekibi Kafkas ve Kolbastı gösterisi sundu. Engelli gençler, AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ ve CHP Milletvekili Özgür Özel’i davet ederek birlikte kolbastı oynamalarını sağladı. Bu an, izleyiciler tarafından alkışlandı. Etkinlik, dans, jimnastik, tekvando ve matrak gösterileriyle sürdü. Programın sonunda, 'Gençlikten Ecdadına Mektup' yarışmasında ödül kazananlara ödülleri verildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin