Manisa'da MÜSİAD Genel İdare Kurulu Gala Programıyla Sona Erdi

Manisa'da düzenlenen MÜSİAD Genel İdare Kurulu, gala programıyla sona erdi. Genel Başkan Nail Olpak, barış sürecine destek verdiklerini vurguladı.

Manisa'da MÜSİAD Genel İdare Kurulu Gala Programıyla Sona Erdi
Manisa'da düzenlenen MÜSİAD Genel İdare Kurulu, gala programıyla sona erdi. Genel Başkan Nail Olpak, barış sürecine destek verdiklerini vurguladı.
Google News'te Abone Ol

MÜSİAD'ın 89. Genel İdare Kurulu, Manisa'da gerçekleştirilen gala programıyla tamamlandı. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, bu süreçte Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesini anlamlı bulduklarını ifade ederek, “Bu ülkeyi birlikte inşa edeceğiz. Güçlü ve çevresine ışık saçan bir ülke bazıları için istenmeyebilir ama buna rağmen devam edeceğiz.” dedi. Gala programına, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekilleri katıldı. Vali Bektaş, MÜSİAD’ın ülkenin gelişimi için önemli bir misyon üstlendiğini belirtti. Ayrıca, Manisa'daki salon eksikliğine de dikkat çekerek, “Manisa'da düğün salonu bile yok, bu bir sıkıntı.” şeklinde konuştu. Olpak, Türkiye’nin büyük hedefler peşinde koştuğunu ve çözüm sürecine verdikleri desteği yineleyerek, “Demokratik yollarla fikirlerimizi iletmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin