Nermin Aytaç, uzun yıllar Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nin başkanlığını yapmış ve cemiyetin Onursal Başkanı olarak görev almıştır. Merhume Nermin Aytaç’ın cenazesi, Cuma namazını müteakip Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çatal Mezarlığı’nda aile kabristanlığına defnedildi.
Cenaze törenine, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek ve MASKİ Genel Müdürü Ali Kılıç ve birçok kişi katıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Eren Ekici, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın, gazeteciler, siyasi partilerin temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş da cenaze namazına katılarak taziyelerini ilettiler.
Helallik alınmasının ardından, Nermin Aytaç cenaze namazı dualar eşliğinde Çatal Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.
