Mardin'de Kayıp 5 Yaşındaki Ecrin İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı Köyü'nde kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'un bulunması için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Mardin'de Kayıp 5 Yaşındaki Ecrin İçin Arama Çalışmaları Sürüyor


Mardin Valiliği, Ecrin Tunç'un kaybolmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, 14 Haziran 2015 Pazar günü, Ecrin'in annesiyle birlikte dedesini ziyarete gittiği belirtilerek, annesinin evde temizlik yaptığı sırada Ecrin'in mahalledeki bakkala gitmek üzere evden ayrıldığı aktarıldı. Bir saat sonra çocuğun bakkaldan dönmemesi üzerine ailesi tarafından yapılan aramaların sonuçsuz kaldığı ifade edildi.



Olayın aynı gün saat 14.10'da yetkililere bildirildiği ve adli tahkikata başlandığı kaydedildi. Kayıp çocuğu arama çalışmalarına, İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen 4 Jandarma Komando Timi, bir İz Takip Köpek Timi, 27 geçici köy korucusu ve Mardin AFAD Müdürlüğü'nden 5 kişilik arama ekibi katıldı.

Hava ve Karadan Arama Faaliyetleri
15 Haziran 2015 tarihinden itibaren Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı'na ait bir helikopterin de arama çalışmalarına dahil olduğu bildirildi. Hem karadan hem de havadan yapılan arama faaliyetleri devam etmekte olup, Ecrin Tunç'un bulunması için tüm ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği vurgulandı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin