Masaüstü Şarjmatik Değişen Yaşam Tarzımızın Önemli Kanıtı

Akıllı cihazların, laptop ve taşınabilir bilgisayarların gündelik yaşantımızdaki rolünün her geçen gün artmasına paralele olarak, daha yoğun bir kullanım oranı ve bu duruma paralel enerji tüketimi kaçınılmaz oluyor.

18 Temmuz 2018 Çarşamba, 19:45
Masaüstü Şarjmatik Değişen Yaşam Tarzımızın Önemli Kanıtı
-

Hem kişisel ve hem de iş amaçlı olarak kullandığımız taşınabilir pek çok farklı türdeki cihazın, kullanım yoğunluğuna paralel bir enerji sistemleri henüz geliştirilebilmiş değil. Teknolojinin çağımızda ulaştığı üst düzeye rağmen, taşınabilir aygıtların enerji kapasiteleri yoğun kullanımlarda pek çok defa yetersiz kalıyorlar. Gün içerisinde en az bir defa şarj edilmeleri gerekiyor ve bu durum, cihazların farklı şarj kablolarının da taşınmasına veya yedek bataryalara sahip olmaya sebep oluyor. Masaüstü şarjmatik olarak geliştirilmiş olan güçmatik,  portatif bir şekilde taşınabilen, aynı zamanda tüm cihazlarla uyumlu çoklu başlığa sahip eşsiz bir ürün olarak buy problemlerin tamamen ortadan kaldırılmasını sağlıyor.
Masaüstü şarjmatik, farklı türdeki akıllı cihazlar, tabletler, kameralar ve benzeri taşınabilir cihazların tümünü şarj edebilme kapasitesine sahip olarak geliştirilmiş. Dinlenme alanları, çay bahçeleri, cafe ve lokantalar ve tüketici yoğunluğunun yüksek olduğu benzeri tüm işletmelerde kullanılabilmesi amacıyla hazırlanmış olan güçmatik, 1 TL karşılığında kişisel olarak çalışıyor. Portatif olan güçmatik, talep edildiğinde müşterinin masasına götürülebiliyor ve kişi istediği cihazı prizin olduğu yere bırakmak zorunda kalmadan masasının üzerinde şarj edebiliyor. Bu özellikleriyle tüketiciler tarafından giderek daha fazla talep edilmeye başlayan cihaz, işletmeler açısından oluşturduğu müşteri memnuniyetinin yanı sıra ek bir gelir kapısı haline geliyor.
Kendi maliyetini kısa süre içerisinde karşılayabilecek kapasiteye sahip olan masaüstü şarjmatik cihazı, müşterilerin kişisel verilerinin bulunduğu cihazlarını, masalarının üzerinde şarj edebilmelerine olanak tanıyan bir hizmet sunulmasını sağlıyor. Bu benzersiz cihaza karşı sürekli olarak artmaya devam eden büyük bir ilgi oluşuyor. Bu durum elbette belirli işletmeler için güçmatik hizmeti sağlaması da bir tür zorunluluk haline geliyor. Müşterilerin güçmatik sahibi olan işletmelere öncelik verdiği, yapılan istatistik çalışmalarıyla da kanıtlanmış durumda. Farklı cihaz türlerinin tümünü kendi şarj kablolarına gereksinim duymadan şarj edebilmesi, müşterilerin kendi masalarında ve gözlerinin önünde istedikleri cihazı şarj edebilmeleri gibi özellikler, pek çok cihaz sahibini priz arama derdinden kurtaran bir çözüm ortaya koyuyor. Bu durum müşterilerinde güçmatik hizmeti sunan işletmeleri bilmeleri ve öncelikli tercihlerini de bu işletmelerden yana kullanmalarına neden oluyor. İşletmeler açısından son derece önemli bir katma değer olan güçmatik, bu sebeple gün geçtikçe daha yaygın bir şekilde kullanılıyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi