TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, partisinin seçim çalışmaları çerçevesinde Bilecik’in Bozüyük ilçesine ziyarette bulundu. Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından seçim bürosu önünde partililerine hitap eden Akşener, “Bu ağzı bozukları 7 Haziran’da gırtlağına kadar biber doldurarak güle güle diyeceğiz. Bu anlayışı inşallah yıkacağız. Onun için korkuyorlar. Yolun sonu göründüğü için uzun ile kısa sürekli sahada panik halindeler. Çünkü Abbas yolcu mübarek olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Akşener, konuşmasında, “Milletvekili adaylarımız Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy için sizlerden bir hatırım varsa bu hatırı istemeye geldim. Ama gördüm ki aslında ekstra bir yardım için çalışmaya gerek yokmuş. Arkadaşlarım gereğini yapmışlar. 7 Haziran'da bir seçim var. Ben de, Bahattin Şeker bakanımız da benim yaşımda olan vatandaşlarımız da bunu biliyor. Hepimiz, bugüne kadar Cumhurbaşkanı’nın muhalefet liderlerine hakaret ettiği, iftira attığı o siyasi partilerin mensuplarından oy alabilmek için her türlü iftiraya yalana sığındığı ve ilk defa bir Başbakan’ın Cumhurbaşkanını sürekli küçük düşürdüğü bir seçime gidiyoruz.” dedi.
Ayrıca, “İstediğini söyleyen, istemediğini duyarmış. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı canının istediğini söylediği için şu anda istemediği her şeyi duyuyor. 7 Haziran'da bir karar vereceksiniz. Türkiye’nin kardeşlik hukukunu bozan bu dilin ortadan kalkması için hayır diyeceksiniz.” ifadelerini kullandı.
Akşener, Bozüyük ziyaretinin ardından Bilecik'teki programına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.
İSMET CEP
BİLECİK
