Meral Seçer, 23 Nisan’ı Çocuklarla Kutladı

Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Akdeniz’de bulunan Sosyal Hizmetler İlkokulu’nu ziyaret ederek, çocukların bayram coşkusuna ortak oldu.

23 Nisan 2022 Cumartesi, 15:15
Meral Seçer, 23 Nisan’ı Çocuklarla Kutladı
-

Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi’nde bulunan Sosyal Hizmetler İlkokulu’nu ziyaret etti. Çocukların 23 Nisan gösterilerini izleyen Meral Seçer, minik öğrencilere kitap hediye etti.

Meral Seçer, çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oldu

Meral Seçer, Sosyal Hizmetler İlkokulu’nun bahçesinde gerçekleşen tören öncesinde yine aynı okul bahçesinde yer alan MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı İbrahim Kiper Anasınıflarını da gezdi. Miniklerle sohbet eden Meral Seçer, çocuklara ‘Mersin’i Tanıyoruz’ ve ‘Büyümek İstiyorum-Biz de Çocuktuk 2’ isimli kitaplardan da hediye etti.
Öğretmenler, veliler ve Özgürlük Mahallesi Muhtarı Ömer Ergüven’in de yer aldığı gösteride çocuklar şiirler okudu, birbirinden renkli gösteriler gerçekleştirdi. Çocukların gösterilerini ilgiyle izleyen Meral Seçer, miniklerin bayram coşkusuna ortak oldu.

“Bu ilk milli bayramımızdır ve çok önemli bir bayramdır”

Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Bugün çok önemli bir gün. Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisini kurmuştur. Bu ilk milli bayramımızdır ve çok önemli bir bayramdır. Çünkü Cumhuriyetimizin, demokrasimizin temeli atılmıştır. Bu önemli bayramı, günü Mustafa Kemal Atatürk çok sevdiği çocuklara armağan etmiştir. Biz de sizleri çok seviyoruz” dedi.

“Bu bayramı hepimiz coşkuyla kutluyoruz”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyet’e sahip çıkacak ve onu koruyacak olanların geleceğin gençleri olan çocuklar olduğunu ifade eden Meral Seçer, “Sizlerin de bu emaneti korumak için sorumluluklarınız var. Öncelikle bilime, ilime önem vermeniz, okulunuza önem vermeniz gerekiyor. Çünkü geleceğin başbakanı, belediye başkanı, doktoru, öğretmeni sizler olacaksınız. Bunu olmanız için okulunuza, öğretmenlerinize önem vermeniz gerekiyor. Bu bayramı hepimiz coşkuyla kutluyoruz. Ben çocukken de bunu kutluyordum, şimdi sizleri böyle gördüğümde o günleri hatırladım. Aynı coşkuyu hissediyorum ve sizi keyifle izleyeceğim. Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Her zaman sizlerleyiz, beraberiz, sevgiyle kalın” ifadelerini kullandı.

“Evimizde, ülkemizde şenlik olsun. Bayramınız kutlu olsun”

Akdeniz Sosyal Hizmetler İlkokulu Müdürü Hacer Çokaklıoğlu ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine değinerek, “Türk milleti ulusal egemenlik için Büyük Komutan’ın ardından Kurtuluş Savaşı’nı kazanmış ve kıyamete kadar yaşayacak bağımsız bir Türkiye ortaya çıkmıştır. 23 Nisan, millet iradesinin yönetimde yer aldığı gündür. Biz çocuklar bayramları çok seviyoruz. Biz bayramlar istiyoruz, evimizde, ülkemizde şenlik olsun. Biz çocuğuz. Bayramımızda şeker de olsun oyun da. Bugün neşe ve mutluluğumuzun günü olsun. Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Okul Müdürü Çokaklıoğlu, Meral Seçer’e çiçek taktim etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti