Meral Seçer’den Anlamlı Ziyaret

Meral Seçer, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Çocuk Evleri Sitesi bünyesinde bulunan Mersin Sevgi Evleri ile Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret eden Meral Seçer, çocuklar ve gençlerle ayrı ayrı ilgilenip sohbet etti, hediyeler verdi.

21 Kasım 2019 Perşembe, 12:21
Meral Seçer’den Anlamlı Ziyaret
-

Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Faruk Azgıt, Meral Seçer nezdinde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e korunmaya muhtaç çocuklara yönelik hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Azgıt, çocukların yararına olan çalışmalarda Büyükşehir’in desteklerini hissetmenin kendileri için son derece önemli olduğunu ifade etti.
Meral Seçer, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Mersin Sevgi Evleri, Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret eden Meral Seçer, çocuklar ve gençlerle ayrı ayrı ilgilenip sohbet etti, hediyeler verdi.

Ziyaretlerde Meral Seçer’e Kadın, Aile ve Çocuk Daire Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serdal Gökayaz eşlik etti. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Aysel Gürsoy ve Mersin Çocuk Sevgi Evleri Müdürü Faruk Azgıt’ın da yer aldığı ziyarette, Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak korunmaya muhtaç çocuklar için neler yapabilecekleri konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Çocuklardan Meral Seçer’e el emeği hediye

Daha sonra çocukların yaşam koşulları, akademik başarıları ve günlük aktiviteleri konusunda idarecilerden bilgi alan Meral Seçer, çocukları geleceğe en güzel şekilde hazırlamak ve onları iyi birer insan olarak topluma kazandırabilmek için gerekli her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Ziyarette Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Faruk Azgıt, Meral Seçer nezdinde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e korunmaya muhtaç çocuklara yönelik hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Seçer yönetime gelmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen sık sık ziyaretlerin gerçekleştiğini ifade eden Azgıt, ihtiyaç duyulan her noktada ve çocukların yararına olan çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerini hissetmenin kendileri için son derece önemli olduğunu ifade etti.

Ziyaretin sonunda Mersin Sevgi Evleri’nde kalan bir çocuk Meral Seçer’e kendi yaptığı, el emeği göz nuru tabloyu hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı