Mersin Akdeniz İhsaniyeli Kadınlardan El Emeği Göz Nuru Sergi

Başkan Gültak, İhsaniye Mahallesi Evinin takı tasarım kursiyerlerinin, el emeği göz nuru eserlerini sergilediği sergi ve sertifika törenine katıldı.

17 Temmuz 2019 Çarşamba, 11:27
Mersin Akdeniz İhsaniyeli Kadınlardan El Emeği Göz Nuru Sergi
-

Akdeniz Belediyesi, Akdeniz Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğü katkıları ve İŞ-KUR desteği, İhsaniye Mahallesi Derneği ve Muhtarlığının işbirliğinde düzenlenen takı tasarım sergisi beğeni topladı. Etkinliğe, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın yanı sıra, Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Meclis Üyesi Aysel Mavioğlu, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Şimşek, Mersin HEM Müdür Yardımcısı Aydın Atam, Mersin İŞKUR İl Müdürü Halil Bozkurt, İhsaniye Muhtarı Zehra Yılmaz ve kurs öğretmenleri katıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İhsaniye Muhtarı Zehra Yılmaz, desteklerinden ötürü Akdeniz Belediyesi, Akdeniz Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi’ne teşekkür etti. Muhtarlık ve mahalle sakinleri olarak hayata katmak istedikleri projeleri de anlatan Yılmaz, kursların Ekim ayında tekrar başlayacağını kaydetti.
Başkan Gültak; “Kadınlarımız ve gençlerimiz için elimizden geleni yapacağız”
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da konuşmasında özverili çalışmaları nedeniyle İhsaniye Muhtarı Zehra Yılmaz’a teşekkür etti. Yakın zamanda çeşitli projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Başkan Gültak, “Kadınlarımızın ve gençlerimizin meslek sahibi olarak katma değer üretmeleri ve aile bütçelerine katkı sunabilmeleri için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda kadınlara pozitif ayrımcılık yapacağız. Hükümet ve belediye olarak yanınızda yer alacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Kadınlar olarak da daima sahada olun, işinizi başkasına bırakmayın. Çünkü kadınlar, haklarını savunmalı ve mutlaka almalıdır” dedi.
Kaymakam Pamuk; “Güzel hizmetler devam edecek”
Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk da konuşmasında, işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Kaymakam Pamuk, “Kaymakamlığımızın, Belediyemizin, Milli Eğitim ve Halk eğitim müdürlüklerimizin birlikte bir yumruk olup, işbirliği içerisinde vatandaşlarımıza hizmet üretmesi son derece önemlidir. Bu birlikteliği sağladığımız müddetçe bütün Akdeniz’e güzel hizmetlerin artarak süreceğine inanıyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Gültak, Kaymakam Pamuk ve protokolün diğer üyeleri, kursiyer kadınlara sertifikalarını teslim etti. Küçük çocukları da unutmayan Başkan Gültak, onlara çeşitli oyuncaklar hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi