Mersin Anamurlular Tenisi Çok Sevdi

Tesis sayesinde Anamurlular, günün her saatinde, nezih bir ortamda hem tenis öğreniyor hem de spora teşvik ediliyor.

30 Kasım 2017 Perşembe, 10:47
Mersin Anamurlular Tenisi Çok Sevdi
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur’a kazandırılan tenis kortu tesisi, Anamurlu vatandaşların takdirini topluyor.

Birçok ilde benzeri yok
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından spora ve sporcuya yönelik hizmetler tüm hızıyla devam ederken, Anamur’a kazandırılan tenis kortu sayesinde yüzlerce vatandaş spora teşvik ediliyor. 735 bin TL’lik proje bedeli ile Anamur’a kazandırılan 5 bin 600 metrekarelik alanda kurulu Burhanettin Kocamaz Tesisleri projesinde 3 tenis kortu, 1 oyun grubu, 1 fitness grubu, 120 kişilik tribün ve 200 metrekarelik kapalı alan kafeteryası yer alıyor.
Birçok ilde eşi olmayan tenis kortları, Mersin’in Anamur İlçesi’nde yüzlerce kişiye hizmet veriyor.
Dileyen herkes faydalanabiliyor
Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü Başkanı Alaaddin İmdat, “Tesisimizin projesi Anamur Belediyesi’ne aitti ancak yapım işini Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdi. Başta Burhanettin Kocamaz Başkanımız olmak üzere bu tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz. Birçok ilde böyle bir tesis yok. Anamur’daki tesisimizde 3 ayrı kort yapıldı. Şu an kurslarımız devam ediyor. Kursiyerlerimiz de 4 yaşından başlıyor. Dileyen herkes gelip tenis kortundan faydalanabiliyor. Yani eli raket tutan herkes gelip burada tenis oynayabiliyor. Tenis, Anamur’da sevilen bir spor. Bu tesisin yapımıyla ilgi daha da arttı ve gelecek sene burada Allah’ın izniyle çok güzel işler yapacağız. Şu anda kulübümüz bünyesinde 150 kursiyerimiz bu tesisten faydalanıyor. Ama önümüzdeki günlerde okullarımızı da bu spora teşvik için ücretsiz kurslar düzenleyerek gençlerimize de tenis öğreteceğiz. Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a çok teşekkür ediyoruz. Bu imkanlar sayesinde burada tenis öğretip, gençlerimizi kahvehanelerden ve sokaklardan uzak tutacağız” diye konuşarak, bu tesisler sayesinde Anamurlu vatandaşların tenise karşı ilgisinin her geçen gün arttığına işaret etti.
7’den 70’e, parası olan da olmayan da…
Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü Antrenörü Mesut Yavuz ise, “Ortalama 40 öğrenciye kurs veriyorum. Tesis daha çok yeni olmasına rağmen gösterilen ilgi oldukça güzel ve ilerleyen günlerde Anamur’da bu spora yönelecek kişi sayısı giderek artacak. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a çok teşekkür ederiz. Böyle bir tesis açarak tenis sporu ile Anamur’u tanıştırdığı için kendisine minnettarız. Biz de 7’den 70’e herkese, parası olana da olmayana da bu tesis sayesinde ders veriyoruz ve tenisi sevdiriyoruz” sözleriyle Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti.
Anamur gibi küçük bir ilçede akşam saatlerinde gelip aileleri ile birlikte tenis oynayabildiklerini ifade eden kursiyerler de verdiği bu hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı