Mersin Barosu Yönetim Kurulu Görev Bölümü Yaptı

Mersin Barosunda görev bölümü yapıldı.

17 Ekim 2018 Çarşamba, 16:57
Mersin Barosu Yönetim Kurulu Görev Bölümü Yaptı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
13-14 Ekim 2018 tarihlerinde yapılan Mersin Barosu Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı sonucunda seçimle oluşan yönetim kurulu, Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz başkanlığındaki ilk toplantısında görev bölümü yaparak çalışmalarına başladı.
Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, mazbatasını alıp göreve başlamasının ardından yapmış olduğu ilk yönetim kurulu toplantısında görev bölümü yapılarak; Mersin Barosu Başkan Yardımcılığı’na Av. Fatma Demircioğlu, Genel Sekreterliğe Av. Adnan Günbay, Saymanlığa ise Av. Kazım Yüksel getirildi.
Yönetim kurulunda Av. Cihan Öktem, Av. Aslı Trak, Av. Bilgehan Yaşa, Av. Fahrettin Gürsoy, Av. Burak Can Erden, Av. Ece Kovan Demirtaş, Av. Mahçe İnanoğlu Deprem üye olarak görev yapacaklar.
Disiplin kurulunda başkanlığa Av. Hikmet Nilay Göksu seçildi. Disiplin Kurulunda Av. Rafet Özer, Av. Özgür Aydın, Av. Nüvit Beydağ, Av. Sadık Zaimoğlu üye olarak görev yapacaklar.
“SORUMLULUĞUMUZ ÇOK, YÜKÜMÜZ AĞIR”
Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz açıklamasında, “Yeni dönemde baromuz, meslektaşlarımız ve kentimiz için başarılı çalışmaları hayata geçirmek için el birliği ile çalışacağız. Mesleğimizi icra ederken bizleri zora sokan mesleki sorunlarımızı aşmak için çalışacağız. Baromuz bünyesindeki merkez ve komisyonlarımızla, sivil toplum örgütleriyle ve kurumla da işbirliği yaparak, kentimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza yönelik faydalı projelerde yer alacağız. Sorumluluğumuz çok, yükümüz ağır. Hizmetin en iyisini yapmak için çalışacağız.
Yönetim kurulu olarak kararlarımızın adil, şeffaf, tarafsız olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bizim karar alırken tek dayanağımız, hukukçu vicdanımız, kanunlarımız ve bizlere güvenen tüm mersin barosu ailesi olacaktır. Yeni dönemde birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti