Mersin, Bisiklet Turuna Hazır

Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Mersin Uluslararası Bisiklet Turu ‘Tour Of Mersin’ öncesi, sporcuların güvenli bir şekilde mücadele edebilmelerini sağlamak amacıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından güzergah yollarında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

18 Nisan 2017 Salı, 20:21
Mersin, Bisiklet Turuna Hazır
-

20-23 Nisan 2017 tarihleri arasında 4 gün boyunca 7 ülkeden 11 takımın katılımıyla düzenlenecek olan bisiklet yarışları için parkurların tamamının gerekli olan yerlerinde kaplama, yama ve sıcak asfalt çalışmaları yapıldı.

3. Tour Of Mersin’e sayılı günler kala hummalı bir çalışmayla hazırlıklarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, güzergahlardaki çalışmalarını da kısa bir sürede tamamladı.

4 etap olarak düzenlenecek olan ve ilk etapta Anamur-Gülnar/Yanışlı olmak üzere 133 km, ikinci etapta Aydıncık-Gülnar-Silifke-Erdemli-Mezitli-Pompeiopolis olmak üzere 165 km, üçüncü etapta Tarsus-Çamlıyayla-Mersin (Özgecan Aslan Barış Meydanı) olmak üzere 149 km ve son etapta Özgecan Aslan Barış Meydanı-Çavak-İnsu-Arena-Adnan Menderes olmak üzere 147 km’den oluşan ve toplam 600 km olan parkurların ihtiyaç görülen tüm yerlerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bakım ve onarım çalışmaları yapıldı.

Sıcak asfalt, serpme, kaplama, yama gibi uygulamalar ile yolları daha güvenli hale getirerek, sporcuların zarar görmeden yarışı tamamlayabilmelerini isteyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu amaçla sporcuların pedallarını güvenilir bir şekilde çevirebilmeleri için yarış sonuna kadar görev başında olacak.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı