Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, "Bu Kente Refah ve Huzur Getirmek İçin Belediye Başkanı Olmak İstiyorum"

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus'un kırsal mahalleleri Tekeliören, Kargılı ve Günyurdu'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Seçer, bu mahallelerde muhtarlardan ve mahalle sakinlerinden sorunlar hakkında bilgi aldı, kahvehane toplantılarında vatandaşlara hitap etti.

26 Ocak 2019 Cumartesi, 23:11
G: 26.01.2019 - 23:17
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, "Bu Kente Refah ve Huzur Getirmek İçin Belediye Başkanı Olmak İstiyorum"
-

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, "Bu kente refah ve huzur getirmek için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte fakirliği, fukaralığı, garipliği ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte ayrımcılığı, şiddeti ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus'un kırsal mahalleleri Tekeliören, Kargılı ve Günyurdu'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Seçer, bu mahallelerde muhtarlardan ve mahalle sakinlerinden sorunlar hakkında bilgi aldı, kahvehane toplantılarında vatandaşlara hitap etti.
Vahap Seçer, "Bazı mahallelerde hâlâ yol yok, asfalt yok, altyapı yok. Mahallelerimizi dolaştık, sokaklar çamur içinde. Tamam, yağmur var, yağmura çare yok ama bu mahallelerimizin böyle çamur içinde kalmaması gerekir. Mersin'de bir değişim zamanı geldi. Ben bu dönem belediye başkanı olacağıma inanıyorum. 25 sene sonra Tarsus'un da Cumhuriyet Halk Partili belediyece yöneticiliğine inanıyorum" dedi.
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin programı kapsamında da Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltının ardından kadınlara seslenen Vahap Seçer, siyasette en çok çalışanların kadınlar olduğunu ancak belediye başkanlığı ve milletvekilliği adaylıklarında kadınların geri plana itildiğini söyledi.
Kadınların siyasette ve temsilde daha fazla yer edinmesi gerektiğini belirten Seçer, "Ne yazık ki bir siyasetçi olarak bu konuşmayı Mustafa Kemal Atatürk'ten 100 yıl sonra yapıyorum. Bunu benden 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk düşünmüş, söylemiş, uygulamaya koymuş. Dünyanın sayılı gelişmiş ülkeleri kadınlara Atatürk gibi bakmamış. Onlardan daha önce Atatürk kadınları öncelemiş. 1930'ların başında seçme seçilme hakkını getirmiş. Onlara okul yollarını göstermiş, okul kapılarını açmış. Avrupalara göndermiş, doktor yapmış, mühendis yapmış, her meslek alanında kadınların yetişmesine katkı sunmuş. Ama maalesef 100 yıl sonra o aydınlık düşünceler karanlığa dönüşmeye başlamış" dedi.
'KADIN DOSTU BELEDİYE OLACAĞIZ'
Belediye başkanlığı seçimlerinde kadınların desteğine ihtiyaç duyduğunu kaydeden Vahap Seçer, "Ben belediye başkanı olmak istiyorum. Kadınları önceleyen bir belediye başkanı olmak istiyorum. Vahap Seçer denildiği zaman akla kadın dostu bir belediye gelecek. Önemli projelerimiz var. Özellikle kadınlara yönelik ekonomik projelerimiz var. Mersin'de çok sayıda fakir kadınımız var. Herkes okumamış olabilir. Ama bu onlar için bir kader olmamalı. Bir dönüm tarlasıyla, bir ineğiyle çocuklarını doyurmaya, okutmaya çalışan kadınlar var. Onlara sahip çıkmamız lazım. Kadınlar şiddet görüyor, öldürülüyor, kadınlar evlilik adı altında satılıyor. O insanlara sahip çıkmamız lazım. Kanatlarımız altına almamız lazım. Belediye olarak bunu yapacağız. Kızımız varsa yaşlandığımızda onlar bize bakar. Kızımız yoksa kimse bize bakmaz. Biz belediye olarak yaşlılarımızın kızı olacağız, onlara biz bakacağız" ifadelerini kullandı.
'BU KENTTE AYRIMCILIĞI ORTADAN KALDIRACAĞIZ'
Cumhuriyet Halk Partili, sosyal demokrat bir siyasetçi olduğunu ancak her kesimden oy istediğini ifade eden Vaha Seçer sözlerini şöyle sürdürdü: "Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesten bu seçimde bana oy vermelerini istiyorum. Ak Partilinin çocuğu işsiz değil mi? CHP'linin çocuğu işsiz değil mi? HDP'lin çocuğu işsiz değil mi? MHP'linin çocuğu işsiz değil mi? Bu kente refah ve huzur getirmek için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte fakirliği, fukaralığı, garipliği ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte ayrımcılığı, şiddeti ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. Sizlere güveniyorum."
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, ''Bu Kente Refah ve Huzur Getirmek İçin Belediye Başkanı Olmak İstiyorum''
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, ''Bu Kente Refah ve Huzur Getirmek İçin Belediye Başkanı Olmak İstiyorum''
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, ''Bu Kente Refah ve Huzur Getirmek İçin Belediye Başkanı Olmak İstiyorum''
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, ''Bu Kente Refah ve Huzur Getirmek İçin Belediye Başkanı Olmak İstiyorum''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti