Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, Tarsus’ta Esnafla ve Emekçilerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer Tarsus’ta esnafı ziyaret etti, kırsal mahallelerde de vatandaşlarla buluştu.

26 Ocak 2019 Cumartesi, 00:55
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, Tarsus’ta Esnafla ve Emekçilerle Buluştu
-

Seçer, ekonomik ve sosyal hakları için 18 ocaktan beri grevde olan İzocam işçilerini de ziyaret etti.
Vahap Seçer, Tarsus ilçe merkezindeki çalışmalarına Mersin Caddesi’nde başladı. Seçer, cadde üzerinde ve eski çarşı olarak tabir edilen tarihi Tarsus dokusunu yansıtan ara sokaklarda faaliyet yürüten dükkanlara tek tek girerek esnafla sohbet etti.
Geziler sırasında bir esnaf, Seçer’e, “Tarsus’un eski canlı günlerine dönmesi lazım. Askeriye yok, üniversite yok esnaf iş yapamıyor” diye dert yandı. Seçer de, “Biz Mersin’de huzuru sağlayacağız, herkes kendini iyi hissedecek. O zaman yatırımcı Mersin’e gelir, yatırım oldukça istihdam olur, esnaf iş yapar. İnşallah hem Tarsus’u, hem Mersin’i yeniden canlandıracağız” dedi.
Vahap Seçer’i caddede yürürken karşısında gören bir esnaf da “Belediye başkanı olduğunuzda eski başkanlar gibi olmayın. Halkın, esnafın içinde olun” dedi. Seçer de esnafa “Ben esnafın halinden anlarım. Koltuklar rahattır, başkanlar oturdu mu kalmak istemez ama ben öyle olmayacağım. Koltuktan kalkacağım, halkın içinde olacağım” diye yanıt verdi.
Gezi sırasında kahvehanelere de giren Vahap Seçer, kahvehanede vakit geçiren vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların seçimlerle ilgili sorularını yanıtlayan Vahap Seçer, “Mersin’de de, Tarsus’ta da değişim zamanı geldi. Gelin bu sene de beni deneyin. Bana oy veren, destek veren hiçbir vatandaşımı mahcup etmeyeceğim. Bunun sözünü veriyorum” dedi.
Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus gezisi kapsamında Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı da ziyaret etti. Seçer, oda başkanı Duran Şen ve yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.
Vahap Seçer, İzocam’ın Tarsus fabrikasında bir haftadır grevde olan Kristal-İş üyesi işçileri de direniş çadırlarında ziyaret etti.
92 işçinin ve ailelerinin grev yaptığı fabrikanın önünde kurulan direniş çadırını ziyaret eden Seçer, Kristal-İş Genel Başkanı Bilal Çetintaş ile görüştü.
Vahap Seçer, siyasi iktidarın soyut gerekçelerle birçok grevi yasakladığını ve grev hakkının kullanılmasının engellendiğini söyledi.
Seçer, “Ben belediye başkanı olursam Mersin’i yatırım üssü yapacağız diyorum. Yatırımlar gelsin, fabrikalar kurulsun ki insanlar çalışsın, çocuklarına ekmek götürsün. Ama çalışanlara köle muamelesi de yapılmasın. Elbette sermaye olacak, işveren olacak, işçi olacak. İşveren elbette para kazanacak ama çalışanın da hakkını eksiksiz verecek. Burada işçi arkadaşlarımız haklı bir taleple grevde. Bu grevin çalışanlar lehine sonuçlanmasını umut ediyorum” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, Tarsus’ta Esnafla ve Emekçilerle Buluştu
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, Tarsus’ta Esnafla ve Emekçilerle Buluştu
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, Tarsus’ta Esnafla ve Emekçilerle Buluştu
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, Tarsus’ta Esnafla ve Emekçilerle Buluştu

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı