Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli İlçesinde Bir İş Yerinin Açılışına Katıldı

BAŞKAN SEÇER MEZİTLİ ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

26 Kasım 2022 Cumartesi, 21:01
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli İlçesinde Bir İş Yerinin Açılışına Katıldı
-

İstihdama katkı sunan iş yerlerinin ve işletmelerin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Seçer, “Mersin, geniş bir renk cümbüşünün olduğu bir kent. Mersin; ekmeğini taştan çıkaranların, alın teriyle kazananların, kendilerine ve çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak isteyenlerin kenti. Türkiye’nin her tarafından ilgi odağı olan ve göçlerle büyümüş bir kent” dedi.

Başkan Seçer: “Mersin, insanların bütünleşeceği bir kenttir”

Mersin’in; hırsların törpüleneceği, ideolojilerin ön plana çıkarılacağı ve insanların ayrıştırılacağı bir kent olmadığına vurgu yapan Seçer, “Mersin, insanların bütünleşeceği bir kenttir. Mersin’i böyle anlamazsak, böyle hissetmezsek, bu duygularla sevmezsek, Mersin’de yararlı birer yönetici olamayız. Ben ilk günden beri kentime huzur, kardeşlik ve mutluluk havası verme gayreti içerisindeyim” diye konuştu.

“Huzuru tesis etmek için, genetik kodlarımızda insan sevgisi olmalı”

Bir kentte yol veya köprü yapmanın kolay olduğunu, fakat huzuru tesis etmenin çok farklı olduğuna değinen Seçer, “Bunu başarmak için öncelikle genetik kodlarınızda insan sevgisi, itikat ve inanç olacak. Ben Mersin’de Belediye Başkanı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Eminim ki sizler de Mersin’de olmaktan, Mersinli olmaktan gurur ve onur duyuyorsunuz. Bu onuru hep beraber taşıyacağız. Bundan sonra da Mersinimize katkı vermek için, hep beraber çalışacağız. Her şey çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Seçer Mezitli esnafıyla sohbet etti

Başkan Seçer daha sonra, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ile birlikte, Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi'nde esnaf ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla selamlaşıp, esnafa ‘Hayırlı İşler’ dileyen Başkan Seçer, gittiği her noktada yoğun ilgi ile karşılaştı. Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından, gezi boyunca çocuklara oyuncak dağıtımı yapılırken, Seçer bir kıraathanede mola vererek, vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etti.

Başkan Seçer’in, Merkez Mahallesi Fındıkpınarı Caddesi'nden başlayanesnaf ziyareti, Mezitli GMK Bulvarı boyunca devam etti. Vatandaşlarla sohbetinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hem Mezitli'ye, hem de Mersin geneline yaptıkları hizmetler hakkında bilgi veren Seçer, özellikle yurttaşların yol konusundaki taleplerini dinlerken, gerekli notları da aldırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor