Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Çocukların ve Gençlerin Eğlenip Okul Streslerini Atabilmeleri İçin Hizmete Aldığı Tarsus Gençlik Kampı Yenileniyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların ve gençlerin eğlenmeleri, stres atmaları amacı ile oluşturulan Tarsus Gençlik Kampı’nın yenileme çalışmaları devam ediyor.

29 Kasım 2022 Salı, 10:24
G: 30.11.2022 - 00:24
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Çocukların ve Gençlerin Eğlenip Okul Streslerini Atabilmeleri İçin Hizmete Aldığı Tarsus Gençlik Kampı Yenileniyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, çocukların ve gençlerin eğlenip okul streslerini atabilmeleri için hizmete aldığı Tarsus Gençlik Kampı yenileniyor. Ziyaretçilerin daha fazla keyif alabileceği hale getirilecek olan Tarsus Gençlik Kampı’na, mevcut alanların yanı sıra ‘Macera Parkı’ geliyor.

Dokucu: “Tarsus Gençlik Kampı çocuklara daha uygun hale gelecek”
Yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, “Tarsus Gençlik Kampı’nı, çocuklara daha uygun hale getireceğiz. Çocuklara tehlike arz eden ağaçların budamaları yapıldı. Su kenarlarının güvenlikleri artırılıyor. Elektrik tesisatları yeniden gözden geçirilecek. Büyük bir alanda elektriğimiz yoktu. Oralara elektrik verilecek” dedi.

“Çocuklarımız için Macera Parkı geliyor”
Mevcut oyunların kaldırıldığını ve yerlerine TSE damgalı, güvenlikli oyunlar getirileceğini ifade eden Dokucu, “Bu oyunlar çocukları biraz daha zorlayacak oyunlar. Macera parkımız geliyor. Onların kurulması için çalışmalar yapılıyor. Tüm alana internet organize edildi. Giriş-çıkışlar kontrollü hale getirilecek. Güvenlikli ve kayıt alan bir sistem getireceğiz. Bungalovlarımız yenileniyor, iç ve dış bakımları yapıldı. Yatakhaneler çok sağlıklı değildi, kaldırıldı. Onun da şöyle bir avantajı oldu. Bize daha çok bir alan sağladı. Anneleri ve çocukları orada ağırlamak için, ortamı daha da güzel ve doğal hale getirdik” diye konuştu.

“Harika bir gençlik kampımız olacak”
Mevcut yemekhanenin de yıkılarak yerine yenisinin yapılacağını sözlerine ekleyen Dokucu, “Ne yazık ki böyle zamanlarda net bir tarih veremiyoruz, ama birkaç aya kadar çok güzel bir gençlik kampı olacağını söyleyebilirim. Çocukların sabırsızlandığını da biliyoruz. Birazcık daha sabır, sonrasında harika bir gençlik kampımız olacak” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor