Mersin Büyükşehir Ekipleri, Fare, Haşere ve Diğer Zararlılara Karşı İlaçlama Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, karasinek, sivrisinek, fare ve diğer haşerelere karşı ilaçlama ve mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

16 Ekim 2019 Çarşamba, 11:10
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Fare, Haşere ve Diğer Zararlılara Karşı İlaçlama Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor
-

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Müdürlüğünde görev yapan ekipler, Tarsus merkez, Çamlıyayla ve diğer bağlı mahallelerde çöp konteynerleri, park alanları, çocuk oyun bölgeleri, okullar, otluk alanlar, su birikintilerinin oluştuğu alanlar ve hayvan besiciliğinin yapıldığı bölgelerde pire, fare, karasinek, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Müdürlüğü’nde görev yapan ekipler, karasinek ve sivrisinek başta olmak üzere diğer zararlılara karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Tarsus kent merkezi başta olmak üzere, Çamlıyayla ilçesi ve bağlı mahallelerde ilaçlama yapan ekipler, çöp konteynerleri, su birikintilerinin olduğu alanlar, kanallar, kanalizasyon sistemleri, otluk alanlar ile halkın ortak kullandığı parklar ve çocuk oyun alanlarında sivrisinek, pire, karasinek, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama faaliyetleri yürütüyor. Ekipler ayrıca lokal alanlarda da fare ve diğer zararlılara da karşıda ilaçlama çalışması yapıyor.

Zararlılarla mücadeleyi yılın her döneminde gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine de bodrum katlar, hayvan besiciliğinin yapıldığı bölgeler ve benzeri alanlarda da ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.

Cadde üzerindeki kanalda ilaçlandı
Ekipler, Tarsus kent merkezi Muvaffak Uygur Caddesi ve İsmet Paşa Bulvarından geçen ve üzeri açık olan su kanalında da ilaçlama çalışması yaptı.

Çalışmalar kapsamında özellikle kanalizasyon boruları ve otluk alanların dumanlanmasına özen gösterilirken, çöp konteynerlerinin ilaçlanması ve hafta sonları okulların ilaçlanmasına ise aralıksız devam ediliyor.ü

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı