Mersin Büyükşehir MSK Takımları Galibiyetleriyle Sevindiriyor

MSK Kadın Basketbol Takımı BOTAŞ Gelişim Kadın Basketbol Takımı’nı 55-52, MSK Kadın Hentbol Takımı ise Aksaray Belediye Spor Kulübü’nü 23-16 yendi. MSK Kadın Voleybol Takımı da Mert Kaan Sigorta Voleybol Takımı’nı 3-1 mağlup etti.

22 Kasım 2021 Pazartesi, 12:27
Mersin Büyükşehir MSK Takımları Galibiyetleriyle Sevindiriyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol, Hentbol ve Voleybol Takımları aldıkları galibiyetlerle yüzleri güldürüyor.
MSK Kadın Basketbol Ekibi yükselişini sürdürüyor
MSK Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 6’ncı haftasında Ankara DSİ Spor Salonu’nda BOTAŞ Gelişim’le karşılaştı. MSK Kadın Basketbol Ekibi, maç fazlası ile lider durumundaki rakibini 55-52 yenerek, Mersin’e galibiyetle döndü. Ekip, bu galibiyetle BOTAŞ Gelişim Kadın Basketbol Takımı ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi.
İlk yarıyı 28-25 önde tamamlayan MSK Kadın Basketbol Ekibi, üçüncü çeyrekte 21-12 geriye düşse de karşılaşmanın son periyodunu önde tamamlayarak maç sonunda 55-52’lik skorla galip geldi. MSK bu galibiyeti ile ligdeki yükselişini sürdürdü. Maçın en skorer oyuncusu 15 sayı ile MSK Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Peyton Alexis Whitted olurken, maçın 5 asist ile en çok asist sağlayan oyuncusu ise yine MSK Kadın Basketbol Takımı’ndan Nihan Tolğay oldu.
MSK Kadın Hentbol, Aksaray’dan galip döndü
Ligin 8’inci haftasında Aksaray Belediye Spor Kulübü ile Aksaray’da gerçekleştirdiği karşılaşmayı 23-16 kazanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, 12 puan ile 1. Lig Kadınlar A Grubu’ndaki liderliğini sürdürdü. Maç sonrasında açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Ali Rıza Yeşil, “Sporcularımız iyi konsantre oldukları zaman iyi top oynuyorlar. Tüm sporcularımı aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” dedi.
MSK Kadın Voleybol Takımı da galibiyet serisini sürdürdü
Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nin 7’nci haftasında Mert Kaan Sigorta Voleybol Takımı’nı konuk eden MSK Kadın Voleybol Takımı, rakibini 3-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.
Son üç haftada iç sahada gerçekleştirdiği karşılaşmalardan galip ayrılan MSK Kadın Voleybol Takımı, 4 set süren Mert Kaan Sigorta Voleybol Takımı karşılaşmasından galip ayrıldı. Karşılaşmanın ilk setini 25-12 kazanan MSK Kadın Voleybol Ekibi, ikinci sette 23-25 geriye düşmesine rağmen karşılaşmanın üçüncü setini 25-17, dördüncü setini 25-20 kazandı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti